Cum arată vila cu două etaje a lui Alexandru Cumpănaşu! Casa are amenajată şi o terasă!

Cum arată vila cu două etaje a lui Alexandru Cumpănaşu se poate vedea din câteva fotografii.

Matei Vaihan, duminică 27 octombrie 2019 , 11:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cum arată vila cu două etaje a lui Alexandru Cumpănaşu din Bucureşti se poate observa din câteva fotografii postate pe site-ul investigatiimedia.ro. “În urma aventurii oengistice a lui Cumpănașu rămân totuși câteva lucruri importante. Pentru el. De pildă casa în care acum locuiește, pe care a cumpărat-o undeva în anii 2014-2015, din relatările câtorva dintre vecini. Autorizația de construcție a imobilului a fost emisă de autoritatea locală pe numele unui anume Mihail Schpar, în 2009”, s-a scris despre vila lui Cumpănaşu.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit la RAI 3: ”Poliția, procurorii și politicienii din România sunt SCLAVII clanurilor”! Candidatul a venit în studio mama Alexandrei dar și cu propria soție

Cum arată vila cu două etaje a lui Alexandru Cumpănaşu. În imobil îşi are sediul o firmă a sa

“Tot în acest imobil își are sediul și una dintre companiile sale, EDP Exclusive Consulting and Services SRL, înființată în 2017 și cu o cifră de afaceri anul trecut de aproape 100.000 de lei.”, s-a mai notat despre vilă. Din fotografii se poate observa că vila are două etaje. La ultimul etaj, în partea dinspre curte, este un fel de balcon acoperit, iar acoperişul este amenajat ca o terasă, după cum se poate observa din fotografiile de pe "google maps". (vezi ce profesor universitar l-a atacat dur pe Cumpănaşu)

Cum arată vila cu două etaje a lui Alexandru Cumpănaşu. Are două case şi trei apartamente

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, are un portofoliu imobiliar impresionant, care apare în declaraţia de avere, depusă în momentul în care a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale. Astfel, Cumpănaşu deţine trei terenuri intravilane (două ale sale, unul împreună cu soţia), două case de locuit (una de 171,96 metri pătraţi, cealaltă de 78,42 metri pătraţi) şi trei apartamente. Şi soţia şi Cumpănaşu deţine o casă cu o suprafaţă de 78 metri pătraţi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si