Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei? Vezi cum a răspuns partenera lui Alexandru Cumpănaşu la această întrebare!

Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei, după cum susţine un internaut care a dialogat cu partenera de viaţă a lui Alexandru Cumpănaşu.

Matei Vaihan, duminică 06 octombrie 2019 , 01:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei, după cum reiese dintr-o discuţie de pe facebook. În ultima perioadă s-a dezbătut intens despre studiile lui Alexandru Cumpănaşu, care nu a prezentat decât diploma de Bacalaureat, nu şi cea de absolvire a unei facultăţi, deşi el a predat la o instituţie de învăţământ superior. Un internaut a pus acastă problemă pe pagina de facebook a Simonei Cumpănaşu, iar ea a răspuns. (vezi ce avere are Alexandru Cumpănaşu)

Citeste si: Alexandru Cumpănașu - candidat independent la alegerile prezidențiale 2019

Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei: "Sper să scăpaţi cu bine din tot circul ăsta" 

“Stimate domn, angajarea în funcția de expert s-a realizat conform criteriilor regăsite în procedura de recrutare a SNSPA. Noi nu avem o problemă cu această reverificare. Astfel cum a lămurit deja: după absolvirea liceului, i s-au ivit multe oportunități de a participa la studii și schimburi de experiență în străinătate și a optat pentru a participa la acestea”, a scris Simona Cumpănaşu. “Aşa te-a păcălit? Încă nu e târziu, înca poate să se înscrie la faculatate, să intre şi el în rând cu lumea! Sper să scăpaţi cu bine din tot circul ăsta, sincer!”, a răspuns internautul.  

Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei: „Este natural și neprelucrat"

“Nu am fost păcălită. Cei care îl cunosc, care îi știu determinarea și forța cu care luptă pentru lucrurile în care crede, nu se lasă păcăliți. De ce credeți dumneavoastră că atâtea personalități și instituții i s-au alăturat în CNMR?”, a continuat Simona Cumpănaşu. „E cam slobod la gura, indirect m-a jignit si pe mine dar si pe multi altii.Frumoasa educatie! cei 7 ani de acasa?”, a continuat partenerul de discuţie. „Este natural și neprelucrat. Cu ce este mai bun un politician prefăcut, căruia îi pasă mai mult de imaginea lui publică decât de mizeria în care se află astăzi țara noastră? Nu a intenționat să jignească personal nici un telespectator, dacă veți asculta cu atenție înregistrarea astfel încât să înțelegeți tot ceea ce a spus, deși nu știu cât veți auzi deoarece prezentatoarea vorbea peste el, veți sesiza acest lucru. Ați menționat mai devreme că i-ați urmărit emisiunile, deduc că sunteți un om inteligent, rugămintea să nu vă lăsați influențat de mizerii mediatice. Vă invităm la întâlnirile pe care le vom organiza în perioada următoare să îl cunoașteți și să aveți ocazia de a vă forma o părere obiectivă!”, a încheiat Simona Cumpănaşu.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si