VIDEO- Cum arată Ziua Femeii pe ulițele din România

8 Martie a fost ziua în care bărbații și-au demonstrat afecțiunea pentru femeile dragi. La sate, foarte mulți au ratat ocazia de a-și impresiona doamnele

Webeditor: Redactia Stirile Kanal D joi 09 martie 2023 , 16:00

Cum arată Ziua Femeii pe ulițele din România

Cum arată Ziua Femeii pe ulițele din România

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ion și Ionel sunt doi buni amici pe care i-am întâlnit la o vorbă pe marginea drumului. Și-au reamintit că este Ziua Femeii, însă ei spun că nu au motive de sărbătoare.

Ionel a iubit cândva, însă a fost părăsit de curând. Acum are mustrări de conștiință și crede că ar fi avut cui să-i ducă o floare dacă știa cum să-și trateze femeia.

Bărbații de la sate au ratat ocazia de a-și impresiona doamnele

”Reporter: De 8 Martie îi duceați buchete?

Localnic: A contat. Până într-un an, după ce nu a ai fost bine între noi, de o Sfântă Marie, mi le-a aruncat și a zis pleacă de aici cu ele.”, ne-a spus un localnic.

Citește și: Buchetele de bujori, o "explozie" de fericire în orice împrejurare!

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Prietenul său, Ion, a trecut în ultimii ani mai ușor peste ziua de 8 Martie. Nu a fost căsătorit, iar de grija cadourilor de Ziua Femeii a scăpat de când nu a mai avut un loc de muncă.

Citește și: 8 Martie 2023, zi liberă legală. Țările în care femeile nu muncesc de ziua lor

Pentru bătrânele satelor, Ziua Femeii a fost doar un subiect de discuție despre iubirile de altădată. Și-au adus aminte cum erau curtate de flăcăi și cât de stricți erau părinții.

De când tinerii satelor s-au împuținat, pentru că au luat calea orașelor sau a străinătății, iubirea la sat se rezumă la cel mult o vorbă frumoasă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si