Cum au petrecut politicienii romani de 1 Decembrie

Politicienii romani s-au impartit in doua, de Ziua Nationala. In timp ce unii au privit parada de la Arcul de Triumf, altii nici macar nu s-au facut vazuti, dar au dat o petrecere de pomina cu sarmale si vin fiert.

Stirile Kanal D, vineri 01 decembrie 2017 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unii cu parada, altii cu… sarmaua. Politicienii romani s-au impartit in doua, de Ziua Nationala. In timp ce unii au privit parada de la Arcul de Triumf, altii nici macar nu s-au facut vazuti, dar au dat o petrecere de pomina cu sarmale si vin fiert. 

In curtea ALDE, ziua Romaniei a fost pe specific popular. Cu hore, batute, dar si mese intinse.

Si, in timp ce unii se indeletniceau cu arsul caloriilor sau devoratul platourilor, altii priveau cu jind, de dupa gard.

"Numai politicienii au voie aici? Pai, nu, cred ca sunt oameni simpli aici, nu doar politicieni. Si de ce n-avem voie?", spune un privitor.

De fapt, acesti "spectatori" de ocazie nu s-au aflat la locul potrivit, in momentul potrivit, precum acest domn… nedumerreit.

"Am venit si ne-au bagat inauntru. V-au bagat cei de la partid? Pai, stiu eu ce partid o fi? Partidul foamei e aici”, a declarat participantul la eveniment.

Totusi, in zadar au asteptat petrecaretii aparitia liderului Calin Popescu Tariceanu. Seful ALDE a fost de negasit, la fel ca omologul din PSD, Liviu Dragnea.

Mult mai vesel a fost Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei. Insotit de cei 3 nepotei, fostul sef de stat a fost tot numai un zambet.

„Acum 2 ani am fost cu Sofia la Palatul Parlamentului. Anul trecut nu am luat-o si a tinut minte. Tot anul mi-a spus s-o duc la parada", a declarat fostul sef de stat. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si