In fiecare dimineata, la etajul unde doctorul Burnei dadea consultatii, se strangeau cateva zeci de familii cu copii de diferite varste. Acestea stateau la usa celebrului profesor incepand cu ora 6 dimineata pana cand medicul ii primea (daca ii primea). In aceste conditii, perchezitiile facute de mascati in biroul medicului a reprezentat un soc pentru cei prezenti.

Jurnalista Simona Tache a publicat pe site-ul ei cateva imagini din timpul perchezitiei, surprinse de un martor ocular.

Una dintre acestea este cu adevarat emotionanta: unul dintre mascati inceraca sa linisteasca o fetita de 5-6 anisori, care astepta impreuna cu mama ei sa-i vina randul la consultatie. Barbatul purta o vesta cu inscriptia M.A.I., Directia Generala Anticoruptie si o pereche de blugi si statea aplecat la nivelul fetitei, cu mainile impreunate, parand sa-i explice ca n-are de ce sa se teama.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Aceste poze sunt de la Spitalul de Copii Marie Curie, unde Directia Generala Anticoruptie a descins azi dimineata, ca sa-l salte pe profesotul Gheorghe Burnei, cel mai cunoscut ortoped pediatru roman in viata, alintat de presa „chirurgul ingerilor”. Un numar de 15 plangeri vizand acuzatii de malpraxis si luare de mita au fost inregistrate la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti pe numele lui Gheorghe Burnei iar DGA instrumenta de cateva luni doua dosare care-l vizau, dintre care unul cu acuzatii de vatamare corporala grava si tentativa de omor”, a scris Simona Tache pe site-ul ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si