Cum devenise Cornel Galeș abonat la toate scandalurile de famile! S-a certat la cuțite cu rudele Ilenei Ciuculete, dar și cu fratele lui

Moartea lui Cornel Galeș, survenită ca urmare a unui accident auto petrecut în Spania, pune punct unor scandaluri de familie în care bărbatul era personaj principal.

Author: Petru Luca sâmbătă 14 decembrie 2019 , 19:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Moartea lui Cornel Galeș, survenită ca urmare a unui accident auto petrecut în Spania, pune punct unor scandaluri de familie în care bărbatul era personaj principal. Acum patru ani, invitat într-o emisiune la Kanal D, Cornel Galeș dădea de pământ cu singurul lui frate, Marian,dar și cu soția acestuia, pe care-l acuza de o mulțime de rele.  ”L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele.

Ioanei Maria Moldovan îi place să conducă. I-aş întreba, pe ea şi pe fratele meu, de ce nu mi-au spus că a murit tata. I-aş întreba dacă a fost înmormântat creştineşte, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce a fost dus la azil în ultimele luni de viaţă? De ce tata, Nicolae, imediat după ce am cedat succesiunea, a fost evacuat din apartament, mutat la ţară în condiţii precare? I-aş întreba de ce apartamentul s-a vândut cu 100.000 de euro, de ce ei şi-au luat imediat un apartament într-o zonă rezidenţială de lux? Tata s-a îmbolnăvit subit şi adus la azil în Bucureşti ”, a răbufnit atunci Galeș, rupând orice punte de comunicare cu fratele său. 

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Citeste si: Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO pe care polițiștii spanioli l-au găsit în bucătărie. Ce mesaj transmitea

De

notorietate este însă scandalul în care Galeș era parte și care se referea la averea moștenită de la regretata Ileana Ciuculete. După o perioadă tulbure, în care cei doi copii ai artistei, Mugurel și Cristi, și-au acuzat mama de faptul că i-a neglijat, între cuplul Galeș-Ciuculete și cei doi băieți ai cântăreței au existat câțiva ani de pace. 

Dacă la moartea artistei cei trei bărbați au stat unul lângă altul, îndurerați, după tragedie s-a declanșat din nou răfuiala între frații Sfetcu și Cornel Galeș.

Pe fond, frații Sfetcu au reușit să anuleze actul de succesiune încheiat inițial și să obțină o decizie prin care urmau să primească de la Galeș câte 34.000 euro fiecare, dar și 6.000 lei din drepturi de autor. Galeș a apucat să facă apel, iar procesul este în acest moment în plină desfășurare.

Suma de 68.000 euro provenea din vânzarea casei în care Galeș a locuit cu Ciuculete, tranzacție care s-a efectuat când interpreta încă mai trăia.

Cornel a susținut la proces că nu mai dispune de acești bani, pentru că aceștia au fost cheltuiți pe tratamentele Ilenei. Practic, în acest moment, chiar dacă Cristi și Mugurel vor câștiga procesul și la apel, nu mai au pe cine să execute silit, pentru că pârâtul a murit. Singurul bun aflat pe numele lui Cornel este un apartament de 91.000 euro, însă acesta a fost cumpărat după moartea lui Ciuculete și nu a fost inclus în masa succesorială, deci frații Sfetcu nu se pot atinge de el.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si