Cum îl alinta Franco, nepotul lui Pepe, pe Costin Gheorghe de la Exatlon! Cei doi erau cei mai buni prieteni! EXCLUSIV

Costin Gheorghe şi Franco Pascu erau cei mai buni prieteni! Nepotul lui Pepe a murit într-un accident de maşină în 2007!

Lili Lascar, vineri 08 februarie 2019 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Costin Gheorghe de la Exatlon poartă des, la testimoniale, un tricou misterios inscripţionat cu numele "Franco" şi numărul "7".

Din nefericire, după cum a povestit şi "faimosul" de curând, în spatele acestei alegeri vestimentare se ascunde o adevărată dramă. Franco a fost nepotul artistului Pepe şi totodată cel mai bun prieten şi coechipier al lu Costin la echipa Sportul Studenţesc, la juniori. Tinerii erau nedespărţiţi şi ţineau unul la celălalt ca fraţii.

Costin Gheorghe şi Franco Pascu erau cei mai buni prieteni! Fratele Elenei Gheorghe suferă şi acum după fostul lui coleg

Franco Pascu îl poreclise pe fratele Elenei Gheorghe "Mandinga", trupă la care a activat solista la începutul carierei, iar Costin îl alinta pe prietenul lui "al lu' Pascu".

Din păcate, Franco Pascu a murit în octombrie 2007, la 17 ani, în urma unui accident rutier. Adolescentul se afla într-o maşină condusă de un prieten al său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a derapat la viteza de 150 de kilometri la oră. Nepotul lui Pepe şi alţi trei pasageri au murit pe loc.

 

Familia a făcut un altar la mormântul lui Franco, aducând diverse obiecte dragi acestuia. Printre ele şi un tricou al lui Manchester United, echipa preferata a lui Franco, pentru că atunci juca la englezi idolul acestuia, Cristiano Ronaldo.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si