Cum încearcă polițiștii să-l impiedice pe Dincă să se sinucidă! ”Au luat toate măsurile de securitate! Este păzit non-stop”

Gheorghe Dincă lasă impresia că vrea să se sinucidă, motiv pentru polițiști să ia toate măsurile care să împiedice acest lucru

Lia Popescu, duminică 06 octombrie 2019 , 01:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă este pe zi ce trece o persoană din ce în ce mai imprevizibilă și șochează cu fiecare cerință pe care o are. Bărbatul care le-ar fi ucis cu sânge rece pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, conform declarațiilor date până acum de el în arest, pare a ridica, de fiecare dată, tot felul de pretenții.

Gheorghe Dincă i-a suprins cu toate cererile din arest

Primele dăți în care oamenii legii au fost surprinși de atitudinea lui Dincă au fost la reconstiturea crimelor. Atunci, criminalul din Caracal a șocat în momentul în care a dorit să bea numai apă plată la sticlă mică și să mănânce un sandviș, întrucât susținea că îi este foame, mai mult, a cerut să stea la umbra, fiindcă ”îl deranja” soarele!!!

Cerințele lui Dincă s-au înmulțit în timp. Drept dovadă, surse din anchetă spun că Gheorghe Dincă a vrut să stea singur în celulă! Criminalul s-ar fi plâns că persoanele cu care este ”cazat” cu el în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal. În atari condiții, Dincă mergea pe ideea că ar fi mai bine să fie izolat, departe celor doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp.

Citeste si: Atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „A fraudat fonduri UE. Sper să audă și doamna Kovesi”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Gestul extrem al lui Gheorghe Dincă care poate distruge întreaga anchetă

Gheorghe Dincă vrea să se sinucidă în pușcărie! Ce au decis oamenii legii!

Doleanțele de a fi singur în celulă au dus imediat la ideea că Gheorghe Dincă vrea să se sinucidă în pușcărie. Din acest motiv, pentru a evita orice șansă ca bărbatul să își pună capăt zilelor, anchetatorii au decis să îl transfere pe Dincă din Arestul Central al Capitalei, loc în care nu este un sistem de siguranță pus la punct, la Penitenciarul Jilava. Aici, monstrul din Caracal este păzit non-stop de polițiști și nu există deloc riscul de a se întâmpla vreo nenorocire. ”Au luat toate măsurile, nu poate mișca nici frunza, fără să știe cineva”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si