Cum iti poate schimba dezvoltarea personala viata! Din ce in ce mai multi romani merg la astfel de workshop-uri

Devoltarea personala este un trend, care ia cu asalt şi ţara noastră. Câţi dintre dumneavoastră ştiu, cu adevărat, ce înseamnă şi la ce ajută? Primul gând te duce către afaceri, dar nu este doar atât! Cum vă poate schimba viaţa, aflaţi chiar acum, din materialul realizat de Diana Pîrvu.

miercuri 18 mai 2016 , 20:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Felul în care te conduci pe tine spune cum îi vei conduce şi pe ceilalţi".

Am tot auzit lumea vorbind despre dezvoltarea personală, chiar îmi spunea o prietenă zilele trecute să mergem la un astfel de workshop. Dumneavostră ştiţi ce este dezvoltarea personală?

Am mers şi am stat de vorbă cu Cătălin Stoica, trainer, coach şi speaker motivaţional.
Iată ce noutăţi am aflat.

"Nu poţi schimba convingerile dacă nu schimbi emoţiile".

Dezvoltarea personală începe prin a citi, prin a participa la evenimente. Multe dintre vedete cred că dezvoltarea personală îţi schimbă viaţa iar una dintre ele este Andreea Marin.

"Toata viaţa mea s-a schimbat în profunzime. Practic, am învăţat să am grijă de mine şi de cei dragi. Să spun şi nu, nu ştiam să fac asta înainte", a spus Andreea Marin.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si