"Cum o să trăiesc fără copilul meu?", este mesajul dureros al mamei care și-a găsit bebelușul mort în chinuri groaznice. Ce i-au făcut bunicii este TERIFIANT

O tânără mamă de 20 de ani și-a lăsat fiul de doar 11 luni în grija bunicilor. Când a revenit să-și ia copilul a avut parte de șocul vieții ei.

Author: M. P. joi 31 ianuarie 2019 , 13:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Micuţul Maxim a fost lăsat de mama sa, o tânăr de 20 de ani, în grija bunicilor pentru câteva zile. Când s-a întors a descoperit că părinţii ei îi omorâseră copilul.

Citeste si: Monștri cu chip de părinți! Bebeluș de 3 luni se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut de tată. Motivul banal care l-a scos din minți

Se pare că bunicii s-au îmbătat într-o seară şi, deranjaţi de plânsetele celui mic, l-au aruncat pe băieţel în soba. Copilul a murit ars de viu.

″Şi-o omorât nepotul, ei fiind în stare avansată de ebrietate. O rudă a fost cea care a găsit trupul carbonizat al micuţului”, a declarat un reprezentat al poliţiei locale.

Cei doi a fost arestaţi şi riscă să îşi petreacă tot restul vieţii la închisoare.

Citeste si: Simon are patru ani, suferă de sindromul Down, dar el este cel care își hrănește și îmbracă frățiorii paralizați! "Nici nu știam că e bolnav când l-am adoptat!"

Vecinii celor doi sunt şocaţi de gestul bunicilor. Oamenii spun că aceştia aveau mare grijă de nepoţel şi nu credeau că pot să fie capabil de un astfel de gest.

"Cuk o să mai trăiesc fără copilul meu?", își strigă mama durerea, potrivit rudelor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si