Cum poate afacerea ta să beneficieze de pe urma unui sistem de securitate

O evaluare rapidă a amenițărilor ce pot influența negativ o afacere, poate dezvălui necesitatea instalării unui sistem de supraveghere video. Fie că vorbim de furturi, violențe, hărțuire, toate acestea pot fi prevenite în majoritatea cazurilor cu ajutorul unui sistem de supraveghere video.

Author: K.B. joi 29 august 2019 , 12:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dar beneficiile unui astfel de sistem nu se opresc aici. În ziua de azi, majoritatea sistemelor permit accesarea de la distanță a feed-ului video live sau a înregistrărilor, iar asta poate ajuta angajatorii extrem de mult.

De ce accesarea de la distanță a feed-ului video poate fi extrem de utilă pentru cei ce dețin o afacere

Accesarea de la distanță a imaginilor video oferă flexibilitatea de care ai nevoie pentru a conduce afacerea de oriunde, oferind în același timp securitate angajaților. Chiar dacă sistemul de supraveghere nu este utilizat la întreaga sa capacitate, neluarea lui în calcul în cadrul afacerii, poate fi o greșeală extrem de mare. Iată câteva din avantajele oferite de posibilitatea de a accesa imaginile video de la distanță!

1. Oferă mai multă liniște proprietarului

Una din cele mai mari griji ale unui om de afaceri este nevoia de a ști ce se întâmplă în interiorul și exteriorul locației unde se desfășoară afacerea.

Monitorizarea de la distanță a locației și a celor ce lucrează, cu ajutorul unui sistem de supraveghere video, îți poate oferi confortul mental de care ai nevoie când prezența ta nu este posibilă în locație. Nu mai ai griji că magazinul nu se deschide la timp, sau că muncitorii nu sunt productivi, ori că ușile nu sunt închise sau că ar putea fi alte probleme ce țin de securitate sau siguranță. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere ce permite accesarea imaginilor live de la distanță, poți fi conectat cu afacerea ta oricând, de oriunde. Tot ce ai nevoie este acces la internet.

2. Monitorizare ușoară a potențialelor amenințări

Spargeri, violențe sau hărțuire în interiorul locațiilor în care se desfășoară afacerea, sunt doar câteva din potențialele amenințări pentru business-ul tău. Cu accesarea de la distanță a feed-ului video, poți supraveghea mai ușor clădirea și operațiunile ce au loc în interiorul și exteriorul ei. Înregistrările video pot fi folosite în același timp ca dovezi în cazul unor incidente. Este important ca atunci când instalați astfel de sisteme de supraveghere profesionale, acesta să vă ofere cât mai multe elemente, cum ar fi camere cu un unghi larg (wide angle) și camere cu infraroșu, pentru supraveghere pe timp de noapte.

3. Monitorizarea angajaților

Accesarea de la distanță a imaginilor, oferă posibilitatea de a verifica oricând ce fac angajații tăi, chiar și când nu sunteți în localitate, sau chiar în țară. Deși un sistem de supraveghere nu relevă întotdeauna cu acuratețe modul în care lucrează un angajat (de exemplu, angajatul poate întâmpina anumite probleme ce nu îi permit să lucreze la capacitate maximă, probleme ce pot fi descoperite și rezolvate în urma unei discuții cu acesta), opțiunea de a viziona de la distanță imaginile video live sau înregistrate, poate oferi o imagine de ansamblu a unor probleme ce pot fi rezolvate, cum ar fi alte protocoale de securitate, implementare unui sistem care să îmbunătățească relația cu clienții sau implementarea unui sistem care să îmbunătățească fluxul de producție.

4. Monitorizarea interacțiunii cu clienții în cadrul unui magazin

Cu un sistem de supraveghere ce oferă acces complet de la distanță la imaginile de la camere video, poți verifica foarte ușor modul în care se desfășoară interacțiunea dintre client și angajat, în orice moment și de oriunde ai acces la internet. În același timp, poți evalua traficul de clienți în diferite momente ale zilei, iar astfel, poți lua decizii care să îmbunătățească serviciile oferite clienților, iar asta va duce în timp și la dezvoltarea afacerii tale. O relație bună cu clienții și potențialii clienți este cheia oricărei afaceri.

5. Productivitate crescută

Un alt aspect deosebit de important al unui sistem de supraveghere ce uneori este neglijat, este faptul că acesta duce la creșterea productivității. Un angajat care știe că angajatorul poate accesa oricând imaginile live ale camerelor video, va fi mai puțin înclinat să nu lucreze la capacitate maximă, chiar și atunci când angajatorul nu este prezent fizic în locația unde își desfășoară activitatea.

După cum bine se poate observa, un sistem de supraveghere video este indispensabil în cadrul oricărei afaceri. O astfel de investiție își demonstrează eficacitatea încă din momentul în care a fost realizată, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al securității.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si