Bine v-am regasit! Cat de des spuneti "te iubesc"? Stiati cat de important este sa ne exprimam sentimentele? Ne lamureste specialistul.

Anca Maftei: Este foarte important sa ne experimam sentimentele si iubirea pentru a cladi un cuplu foarte solid sau o relatie foarte solida in care celalalt  se simte linsitit  pentru ca altfel pot aparea tot felul de dubii.

Andrei: De ce este important sa-i spunem persoanei dragi ca o iubim?Este important ca sa vada, este mult mai important sa-i arati. Sa-i reamintesti. Sa-i mai reamintesti din cand in cand asa, sa se simta iubita.

Eduard si Cristina: Cum te simti cand iubitul tau iti marturiseste faptul ca te iubeste? Conteaza? Imi parturiseste in fiecare zi si ma simt fenomenal.

Anca: Eu, personal, consider ca toti oameniii isi exprima nivelul de iubire, doar ca e important sa stim in ce fel. Unii mai mult prin vorbe directe altii prin gesturi atentie prin sacrificiu

LIMBAJUL IUBIRII

Primul tip de limbaj al iubirii sunt cuvinele de incurajare, cuvintele prin care noi ne aratam admiratia. Ce bine arati azi! Felciitari pentru ce ai facut.

Mamica: Cuvintele au cel mai mare impact si ca toata lumea, simtim nevoia sa ni se spuna ca suntem iubiti.

Anca: Al doilea  limbaj prin care ne putem exprima iubirea este  timpul acordat partenerului.

Cornelia: Multe persoane poate nu spun dar isi exprima poate altfel sentimentele fata de persoana iubita.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Al treilea limbaj prin care ne aratam  dragiostea sunt micile daruri, poate fi vorba despre o floare sau un cadou mai consistent, deci nu valoarea materiala conteaza, ci faptul ca acea persoana s-a ganditla noi.

Exista persoane care de teama de a nu fi respinsi tin totul inauntrul lor, ei bine ei vor fi afectati atat in relatia de cuplu care nu va creste si nu se va matruiza cat insasi faptul ca frica va prinde Valente si va afecta intreaga lor viata.

Recomandarea mea este iubiti exprmati-va si in felul asta cei mai norocosi si cei mai impliniti veti fi tot voi.

Exercitii fizice in pat

De cate ori nu v-ati trezit dimineata si ati ales sa leneviti in pat in loc sa mergeti la sala. Daca v-as spune ca puteti face sport in pat sau chiar cand va beti cafeaua. E pe bune! Mihaela Murgu ne arata!

Mihaela: V-ati trezit dimineata si va pregatiti pentru o zi plina? Nici nu trebuie sa va dati jos din pat pentru a va incarca cu energie. Va arat acum cateva exercitii care fac minuni.

Primul exercitiu ne lucreaza fesele coapsele si abdomenul sus piciorul lateral. Ne intindem facem putin stretching pentru dezvoltarea mobilitatii. Continuam sa ne lucram fesele si coapsele strangem si intdime genunchiul la piept

Mergem sa ne bem cafeaua. Inainte incepem cu un exercitiu simplu ne lucram bicepsul si tricepsul 1,2,3. Dupa ce am luat o gura de cafea  mai facem un exerctiiu si gata. Ne lucram fesele coapsele si picioarele.1,2,3.

Metode eficiente pentru a elimina gelozia dintre copii

Cand apare pe lume si al doilea copil de multe ori intervin gelozii si discutii intre cei mici. Atentia trebuie impartita, la fel si jucariile. Specialistul GabrielaMaalouf ne explica exact cum trebuie sa gestionam o astfel desituatie!

Gabi: Rivalitatea intre frati este in speta ceva firesc, ceva normal. Este ca si cum sotul si-ar aduce o noua sotie acasa, cam asa se simte si copilul cand ii spunem uite o sa vina un fratior e mic e dragut.

Rivalitatea nu are cum sa nu existe pentru ca simt cA trebuie sa imparta nu numai casa jucariile ci si dragostea parintilor. ce putem sa facem este sa o gestionam.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Metoda cu papusi. Putem sa facem asta foarte usor cu jocul de roluri adica cu papusi sa imitam o scena din viata noastra viitoare folosnd papusi

Cel mai tare s-a temut fetita mea de pierderea iubrii sau de diminuare, injumatatirea iubirii pe care i-o purtam eu ei si atunci am facut doua joculete unul se face cu lumnari.

Metoda lumanarii: Luam, o lumanare o aprindem dupa care luam o noua lumanre  si spunem ca este tatal lumanare pe are o aprindem  de la dragostea mamei lumaare  si uite flacara ramane la fel de intense si mai luma o lumnre si o aprindem si spunem: uite dragostea a ramas la fel de intensa.

Metoda Cadoul. O alta strategie foarte indicate ar fi sa aducem un cadou odata cu venirea celui de-al doilea copil  pe lume  care pate sa fie chiar din partea lui.

Pot exista situatii in care fratii mai mari vor sa aiba jucarii la fel ca si copiii mai mici, de la jucarii pana la suzete biberon scutec pana la alte lucruri. Este o regresie fireasca.

Putem sa ii lasam sa faca toate lucruile astea l;a nivel de experienta, sa le zspunem ok poti sa experimentezi asta sa vezi cum te simti mai departe o a luam jucarii menite varstei tale.

Este foarte important in relatia fratilor sa nu ii etichetam, unul este cel mic altul cel mare
trebuie sa ii considweram pe copii copii indifferent de varsta pe care o au.

Sper ca am adus putina fericire in casele dumneavoastra.Sunt Diana Parvu. Pana Saptamana viitoare nu uitati sa zambiti. E gratis!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si