Cum poti sa castigi 1.200 de euro pe luna. Astea sunt conditiile

200 de locuri de munca vaante pentru munca sezoniera sunt oferita de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca. Se cauta oameni pentru ambalat fructe si verdeturi in regiunea Lerida, Spania.

A.L., miercuri 08 martie 2017 , 17:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conditiile impuse de angajatori sunt: cunostinte de limba romana si/sau spanionala. Contractul de munca este de 4 luni, munca incepe de la 1 iunie 2017. Se lucreaza 8 ore pe zi, in doua schimburi: 6:00-14:00 si 15:00-23:00.

In ceea ce priveste salariul, se ofera intre 900 de euro si 1.200 de euro pe luna.

â=
Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se platesc doar zilele lucratoare), insa transportul si masa nu sunt incluse.

"Persoanele care doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, cu urmatoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS in limba romana, adeverinta medicala cu mentiunea “apt pentru munca“, copie act studii, cazier judiciar. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 14 maretie 2017, iar locatia si data selectiei vor fi comunicate la o data ulterioara", a anuntat AJOFM Calarasi. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica... Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica Mironositelor!
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si