Marius Lupu, designer de interior: ”Avem nevoie de un șervețel și o floare artificială cu suport de sârmă. Facem șervețelul evantai, rulăm și închidem forma șervețelului.”

Idei pentru aranjarea mesei de Paște

Este doar unul dintre micile trucuri care ne scapă de cheltuieli, dar care ne ajută să avem o masă cât mai frumos aranjată. Marius Lupu, designer de interior, ne recomandă să alegem simplitatea și să ne folosim creativitatea pentru a transforma masa într-una care să impresioneze invitații.

Citește și: VIDEO- Reduceri la verdețuri și legume pentru masa de Paște

Marius Lupu, designer de interior: ”Am mers pe varianta de masă să nu fie costisitoare, două feluri de farfurii, putem folosi și pe cele vechi, dar să nu încărcăm foarte mult.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Bineînțeles să nu uităm de regulile simple: punem suficientă veselă la masă, dar învățăm să ne folosim de ce avem în dulapuri.

Marius Lupu, designer de interior: ”Ideea este să folosim ce avem prin casă dacă nu avem un buget nelimitat.

Putem merge pe varianta de farfurii mai mari și farfuriile medii, eu am ales roșu ca să fie tradițional.”

Ne putem juca cu obiecte din natură, dar cu grijă să nu încărcăm prea mult masa. Culorile trebuie să fie deschise.

Marius Lupu, designer de interior: ”Ne putem folosi, că e primăvară, de crenguțe, de pomi înfloriți. Avem pomi care sunt înfloriți pe culoarea alb, roz și crenguțele le punem pe masă.”

Aranjarea mesei de Paşte, de la 100 de lei în sus

Indiferent de sărbătoarea pentru care alegem să facem decorul mesei, scoatem din buzunar între 100 și 150 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si