Cum să îți calculezi numărul sau cifra destinului. Ce spune rezultatul despre tine

Se spune că fiecare om are câte un destin, însă află ce poți face ca să-l influențezi în bine. Conform numerologilor, cifra „drumului de viață” ne indică alegerile destinului.

Author: Georgiana Balaban joi 10 iunie 2021 , 14:05

cum sa iti calculezi cifra destinului
Află cum să îți calculezi cifra destinului.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cifra destinului sau intitulată și cifra drumului de viață este o componentă extrem de importantă a calculului numerologic al destinului fiecărei persoane de pe Pământ. Numărul magic al destinului este necesar în anumite momente ale vieții.

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Ce este numărul de destin

Numărul destinului este bazat pe data nașterii tale. Semnificațiile acelor cifre îți pot spune la încercări să te aștepți de la viață, ce oportunități vei avea, lecții de viață de care vei avea parte, răscrucile din viața ta, dar și alegerile pe care vei fi nevoit să le iei.

Fiecare cifră de destin are o formă proprie de manifestare. Ea se află încriptată în datele nașterii. Dacă vrei să afli acea cifră, adună cifrele datei tale de naștere (luna, ziua și anul) până ce reduci totul la o singură cifră. Cifra destinului poate să fie una de la 1- 9, însă există și excepții.

Cum să îți calculezi numărul de destin

După calculele efectuate anterior, trebuie să știi că dacă în cursul calcului cifrele adunate dau numerele 11, 22 sau 33, nu vei mai continua calculul căci acestea sunt numerele Maestru- numere superioare energetic. Ele sunt considerate numere de destin de sine stătătoare. De exemplu, dacă un om este născut pe 16 iulie 1962, adunăm toate cifrele datei sale de naștere și le vom reduce la una singură (7+1+6+1+9+6+2=32; 3+2=5), deci numărul destinului este cifra 5.

Dacă o persoană este născută pe 6 septembrie 1962, atunci avem un număr Maestru ca guvernator al destinului: (9+6+1+9+6+2=33).

Există și varianta astrologică originală de calcul. Aici este vorba despre fiecare componentă a datei de naştere în ordinea: zi, luna, an să fie redusă separat la o singură cifră sau la un număr Maestru (11, 22 şi 33). Adunăm cifrele până ce rezultatul ajunge să fie o singură cifră sau un număr Maestru.

Citeste si: Servere Virtuale Private (VPS): Ghid pentru incepatori

Dacă cineva este născut pe 16 octombrie 1936 calculul original (în ordinea: luna, ziua, anul) se va face astfel: luna septembrie înseamnă luna a zecea adică se reduce la 1: (1+0=1), ziua naşterii, 12, se reduce la 3: (1+2=3), iar anul nașterii 1936 devine tot 1: (1+9+3+6=19, apoi 1+9=10, iar în final 1+0=1).

La final, se calculează numărul destinului adunând cele trei cifre: (1+3+1=5). În exemplul nostru, 5 este cifra destinului.

Ce spune numărul de destin despre tine

Numerologic, cifra destinului dezvăluie personalitatea omului, dar și însușirile care îl vor însoți toată viața. Numărul de destin este suma tuturor cifrelor din data nașterii a unui om. Ca să o calculezi, scrii sub formă numerică, apoi aduni cifrele între ele. O să obții un număr compus dintr-o singură cifră sau unul dintre numerele 11 și 22 (numere maiastre).

Dacă ești născut pe 15.06.1985, atunci aduni așa:

1+ 5+ 6+ 1+ 9+ 8+ 5= 35

3+ 5= 8

Apoi află ce îți rezervă destinul.

cum sa iti calculezi cifra destinului
Cifra destinului.[Sursa foto: PixaBay]

Cifra 1

Cifra 1 prezintă inspirație creatoare, entuziasm și dorința de realizări. Persoane care are cifra 1 este puternică fizic, psihic. Din această putere vine și hotărârea și capacitatea de a-i conduce pe ceilalți. Ești un om cu dorințe și aspirații puternice care își urmează convingerile. Chiar dacă nu-ți place, ești o persoană egoistă și dorești să se facă totul așa cum vrei.

Cifra 2

Persoana cu cifra 2 este sinceră și convinsă. Oamenii te numesc „un om de cuvânt”. Lucrezi eficient cu cei din jur și ești o persoană capabilă să formezi și să coordonezi o echipă. Ești un om amiabil și plin de tact. Nu dorești să-i domini pe ceilalți, ci faci compromisuri de dragul bunei înțelegeri cu cei de lângă tine.

Citeste si: A născut bloggerița care s-a căsătorit cu fiul ei vitreg. Vezi cum arată bebelușul

Cifra 3

Ești un om care oferă armonie, frumusețe și dorința de manifestare a talentelor creatore. Ești caracterizat prin căldura sufletească, prietenie, plăcerea de a socializa și sinceritatea. Uneori ai tendința de a vedea totul roz și ești mereu binedispus. Această trăsătură te ajută să treci peste orice obstacol din calea ta. Poate cea mai apreciată calitate din partea celor din jur este că știi să trăiești viața din plin, fără să te preocupe grija zilei de mâine.

Cifra 4

Ești un om foarte bine organizat. Poți fii un manager nemaipomenit care întotdeauna va găsi rezolvare oricărei probleme. Ești devotat și fidel în relațiile personale. La fel și în planul afacerilor. Chiar dacă nu ai mulți prieteni, cei puțini sunt sinceri și buni. Ești o persoană de mare încredere, iar răbdarea și perseverența ta te duc departe.

Cifra 5

Aici este vorba despre un om vesel. Nu te interesează ziua de mâine și adori să fii înconjurat de oameni. Vrei să te înconjoare persoane care îți seamănă. De obicei, îi eviți pe cei serioși sau pretențioși. Pe plan profesional, cauți activități intelectuale care solicită mereu gândirea și creativitatea. Ai o capacitate înnăscută de a analiza foarte repede situațiile complexe. După ce ai găsit rezolvarea, treci la altceva.

Cifra 6

Ești un om foarte responsabil. Ești idealist și îți place să fii util pentru persoanele dragi. Mereu reușești să fii un exemplu pentru cei de lângă tine și te atașezi repede de persoane. Ești un om generos cu sfaturi și ajutor. Ești înțelept, echilibrat și înțelegător. Te implici repede în problemele serioase ale vieții.

Cifra 7

Persoanele cu cifra 7 sunt pașnice, afectuoase și timide. Cea mai importantă calitate oferită de cifra destinului 7 este profunzimea în gândire. Ești o persoană care analizează și verifică totul cu propria rațiune. Nu accepți adevărul spus de alții, până nu te convingi tu. Ai calități spirituale și multă înțelepciune.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță

Cifra 8

Oamenii cu cifra 8, au capacitatea de a crea planuri pe termen lung. De asemenea, ai o tenacitate de a le duce până la capăt. Ești un om pregătit să faci față concurenței din lumea afacerilor, din orice domeniu. Gestionezi foarte bine resursele și știi cum să profiți de oportunități. Cea mai mare calitate este faptul că ești pragmatic și perseverent în tot ce faci.

Cifra 9

Ești caracterizat de omenie, generozitate și compasiune. O persoană foarte onestă, demnă de încredere, sensibilă care pune la suflet tot ce se întâmplă pe lângă el. Ești pe o poziție superioară față de celelalte cifre. Motiv pentru care ai multe responsabilități. În viitor, poți excela în meserii precum cele de judecător, lider spiritual, educator și vindecător.

Numărul 11

Oamenii care aparțin numărului 11 au o gândire profundă. Vrei să cunoști cât mai multe. Inventivitatea și orizontul larg de care te bucuri acum te vor ajuta și pe viitor. Poți ajunge un îndrumător în toate domeniile în care ai dori să te specializezi. Ești o persoană idealistă. Continuă să ai încredere în anumiți oameni și ai tendința să acționezi în scopuri umanitare.

Numărul 22

Numărul 22 reprezintă supremație. Este unul dintre cele două numere maiastre și cel mai puternic dintre toate numerele destinului. Ești un om înzestrat cu multe puteri. Poți ajunge tot mai sus, depinde unde țintești. Dacă valorifici latura pozitivă a acestui număr și ai o educație aleasă poți chiar să devii un factor de progres al societății. Dacă vei îmbina viziunea idealistă cu abordarea pragmatică poți să concepi planuri grandioase pe viitor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si