„Soul” pe locul 1 in cinematografele din Romania, după relaxarea restricțiilor

Cel mai vizionat film de animație care a fost rulat în cinematografele românești după pandemia de coronavirus a fost ”Soul” (Suflet). Filmul a câștigat premiul Oscar pentru ”Cel mai bun film de animație”.

Author: Andreea Bolocan luni 07 iunie 2021 , 10:52

Filmul Soul România premii oscar
Filmul Soul, pe locul 1 în România[Sursa foto: https://jelanigreenidge.medium.com/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Filmul ”Soul” a câștigat un premiu Oscar 

După primul weekend de la începutul rulării filmului ”Suflet/ Soul”, premiat cu Oscar pentru ”Cel mai bun film de animaţie”, acesta a devenit filmul nr 1 în 

box office-ul românesc, având încasări de peste 299.000 RON. Cifrele înregistrate de ”Suflet/ Soul”, la debutul său pe marile ecrane din ţară, i-au garantat filmului statutul de cea mai bună lansare în România.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Actorul care l-a jucat pe Tarzan s-a prăbușit cu avionul. A murit și soția sa

Premiera filmului ”Soul” în România a avut loc pe 27 mai

Filmul ”Suflet/ Soul” este distribuit în România de Forum Film România şi a avut premiera în cinematografe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat. Produs de  Studiourile Pixar Animation, filmul ”Suflet/ Soul” este o animaţie superbă care urmăreşte aventura ireală a unui profesor obişnuit care se trezeşte deodată într-o lume cu totul neobişnuită.

Filmul Soul a primit un premiur Oscar[Sursa foto: https://www.firstpost.com/]

Citeste si: Kim Jong-un, un nou act de cruzime. A ordonat executarea unui inginer care vindea filme și muzică

Aventura din ”Suflet/ Soul” începe în lumea dinamică a New York-ului cucerit de jazz şi ne poartă în locurile neverosimile din tărâmul imaginar al Marelui Dinainte.

Accentul pus pe contrastul dintre ritmul înnebunitor al marelui oraş şi aparenţa cosmică a celeilalte lumi este ceea ce face această producţie cu totul specială. De-a lungul realizării filmului, echipa de producţie s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle şi trecând prin animaţiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi ”101 Dalmaţieni ”.

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreţ de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieţii lui, are un mic accident în urma căruia ajunge într-un spaţiu eteric, de tranziţie, necunoscut, unde descoperă suflete în aşteptarea personalităţilor. Aici, el o întâlneşte pe 22 un suflet tânăr, capricios şi naiv, alături de care Joe porneşte într-o aventură care ar trebui să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si