Cum să îți cumperi o mașină nouă în doar 3 luni?

Fie că abia ai împlinit 18 ani și vrei să ai permis de conducere, propria mașină sau ai deja experiență pe șosele, dar te-ai săturat de mașini second hand cu care inevitabil ajungi la service și la investiții în piese de schimb, o mașină nouă cu toate dotările incluse este un vis care pare dificil de atins.

Author: R.B. miercuri 01 aprilie 2020 , 20:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lidia, model la Rich Girls Studios, cel mai bun studio de videochat din București, a reușit să își cumpere o mașină nouă, așa cum își dorea, la doar 3 luni de când a venit în echipă.

Momentul pentru o schimbare

Lidia este model de videochat de câțiva ani.

Înainte să facă parte din echipa Rich Girls Studios a lucrat la un studio de videochat mai mic.

Aveam încasări bune, care îmi ofereau un stil de viață confortabil, însă nu pentru a-mi permite o mașină nouă sau un apartament. Am lucrat la un alt studio timp de câțiva ani, era un studio micuț și nu aveam un trainer cu care puteam lucra. Am văzut cât de important e să ai un trainer care să te ajute abia când am devenit model Rich. Am simțit că este timpul să fac o schimbare dacă vreau să îmi împlinesc visele ”, a mărturisit Lidia.

În decembrie 2019 a devenit model la unul dintre cele mai cunoscute studio-uri de videochat la nivel internațional.

La fel ca oricare alt model care alege să intre în echipă, Lidia a beneficiat de cel mai bun sistem de training, care a ajutat-o să aibă încasări de peste 10.000$ încă din prima lună de la angajarea in studioul de videochat Rich Girls.

Am făcut cea mai bună alegere atunci când am decis să vin la Rich Girls Studios. Când mi s-a spus că voi avea o traineriță care se va ocupa de strategia mea de promovare și care mă va ajuta să îmi cresc încasările, mi se părea de necrezut. Decembrie 2019 a fost cel mai frumos final de an pe care l-am avut. Niciodată nu m-am așteptat să am încasări atât de mari cum am de când sunt model aici. Viața mea s-a schimbat în totalitate ”, povestește zâmbind Lidia.

Cum ajungi să îți cumperi o mașină nouă?

Îmi doream foarte mult o mașină și eram nerăbdătoare să am propria mașină nouă. I-am povestit managerei de planurile mele și atunci am aflat că, dacă ești serioasă, studio-ul te ajută să îți îndeplinești obiectivele cât mai repede. Pentru că nu aveam toată suma pentru mașina pe care mi-o doream, studio-ul mi-a împrumutat suma de bani necesară, iar eu îi voi returna în rate fără dobândă, în fiecare lună.”, spune Lidia.

În luna martie Lidia deja venea la studio cu mașina la care cu câteva luni înainte deja visa. Acum și-a setat un nou obiectiv pentru care vrea să lupte: să își cumpere propria locuință!

Este ușor să crezi că dacă lucrezi în videochat ai automat încasări foarte mari. Este nevoie de multă muncă și perseverență și cel mai important este să ai alături o echipă cu experiență, care crede în tine și te ajută să ajungi acolo unde doar sperai ”, crede Lidia.

Rich Girls Studios este cel mai bun studio de videochat din România. Studio-ul a dezvoltat un sistem performant de training, care este premiat și recunoscut la nivel internațional și care le ajută pe modele să obțină încasări foarte mari. Sistemul de împrumut fără dobândă la care au acces modelele care colaborează cu studio-ul a fost conceput pentru a le sprijini pe modele în dorința lor de deveni independente financiar și de a investi câștigurile pe care acestea le obțin. Niciun obiectiv nu este imposibil atunci când ești în echipa potrivită!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si