"Bine v-am regasit, astazi vorbim despre nunti. Numai ideea de nunta iti poate da ameteli chiar daca esti mireasa, mire sau invitat. Nu va faceti griji vin cu raspunsuri pretioase direct de la specialisti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ivona:  scapam de stress daca ne apucam din timp de organizare, primul lucru data si locatia apoi totul devine usor, iar mireasa, nu uitati, trebuie sa fie cea mai importanta

Ana Nisipeanu, stilist Kanal D:  nu o sa va vina sa credeti se poarta rochiile scurte.

Perjovski: ESTE FOARTE IMPORTANT  ca miresele sa-si faca o proba de coafura si de make-up pentru ca intalnesti un om bun dar poate sa nu fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Mie unul nu-mi plac cocurile acelea pre finisate de nasa cu sarmale, dar daca isi doreste sa aiba parul prins il poate avea cu un aspect usor dezordonat

" Sa nu exageram cu gene false cu machiaj foarte puternic care sa ne schimbe trasaturile. Accent pe ochi intotdeauna"

Bun, dar toate sunt scumpe economisim de la muzica sau de la fotograf?

Ivona:   Nici la una, nici la alta. Muzica asigura distractia si ca evenimentul  sa fie unul pe care sa-l laude toata lumea  dupa aceea trebuie sa se simta bine pana in zorii zilei. Iar fotograful, in nici un caz, sunt amintiri de neuitat.


Ivona: Mancarea? Multa lume asteapta inclusiv samalele.

Si daca suntem doar invitati la nunta? Ce alegem in materie de tinuta?

Ana Nisipeanu, stilist Kanal D:  O regula de care trebuie sa tinem cont este ca nu ne imbracam in alb.
Nu este gresit sa alegem o rochie scurta la nunta.


Hai sa revenim la mireasa. Cum o facem fericita pe mama soacra? Ca sa nu se intample asa.

Stresul pregatirilor poate insemna si o crestere in greutate inainte de nunta. Iata cateva idei prin care puteti scapa de eventualele kilograme in plus.  

-Acasa pe canapea puteti face 3 exercitii simple care sa va ajute sa aratati fabulos.

Din rochie trebuie sa se vada frumos manutele, e foarte impotant.  Manutele pe margine, abdomenul incordat, zambetul pe buze si lasam trunchiul sa coboare usurel si ne ridicam lent si controlat.

Sa stiti ca sunt traditii si obiceiuri despre care se spune ca aduc  prosperitate si noroc in casnicie. Le-am cules pentru dumneavostra si vi le prezint chiar acum.


-Sa paseasca cu dreptul la cununie
-Si bani in pantof sa aiba bani tot timpul.
-Traditiile sunt din batrani, pune-i voalul pe fata. Esti frumoasa mireasa, da,  esti urata mireasa, da, si ai luat-o acasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si