Cum sa prepari un ceaun motesc, chiar ca in Apuseni. Reteta de care te vei indragosti pe loc
Un reportaj marca "Tara-n bucate!", realizat chiar in inima Ardealului iti arata cum poti sa prepari un ceaun motesc, exact ca la "el acasa".##VIDEO12604##
Povestea acestei reteta incepe pe Valea Ariesului, iar ingredientele sunt proaspete si cu adevarat romanesti. Cel care s-a ocupat de bucate este Maximilian Pop, proprietarul unei pensiuni din Garda de Sus, un loc cu adevarat pitoresc.
Pentru a prepara acest ceaun motesc e nevoie de pulpa de vitel, pulpa de porc, paste de ardei, ardei kapia, cartofi, morcovi, telina, ceapa, rosii, untura, sare, piper, boia, cimbru, vin alb si coniac.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro