Trecută la categoria procedurilor noninvazive, injectarea de botox în stomac taie pur si simplu pofta de mâncare și te ajută sa scapi de kilogramele în plus. Cum se ajunge această performanță? Simplu! În exclusivitate pentru știrilekanald.ro, Dr. Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică estetică și micro chirurgie reparatorie explică: “Gastric Botox este noua modalitatea de a slăbi fără chin, diete severe sau lupta cu senzațiile de foame. Prin injectare de botox, mușchiul stomacului este “adormit” și senzația de foame anihilată.

Cu alte cuvinte, procesul de digerare a mâncării se încetinește și cantitatea de alimente ingurgitată este cu mult mai mică. Pacientul nu va mai fi înfometat și va slăbi ușor”, explică Dr. Hussein Shamieh.

Prețul unei astfel de intervenții este de 2500 de euro

Prețul unei asemenea intervenții este de 2500 de euro, iar efectul procedurii non-invazive durează 4-5 până la 6 luni. Este drept că, în acest interval, stomacul pacientului se va micșora și se va produce o pierdere semnificativă în greutate. La fel de adevărat este însă că, după un timp botoxul este resorbit și efectul de “stomac plin” va trece. Menținerea ține de voința pacientului de a nu se întoarce la obiceiurile alimentare din trecut și, implicit, la greutatea inițială.

Citeste si: Cum să te refaci mai repede după o rinoplastie?

Procedura este una reversibilă și are o durată de 4-6 luni

„Este un proces reversibil, botoxul are o perioadă de menținere de patru, până la șase luni. Soluția nu este permanentă. Este însă o modalitate sigură și cu costuri reduse, în comparație cu Gastric Sleeve, tăierea stomacului. În plus, Gastric Botox nu cauzează deficit de minerale și vitamine pe viață, cum se întâmplă în cazul tăierii stomacului (Gastric Sleeve). Această variantă, de injectare de botox, este mai simplă. Când se ajunge la greutatea dorită se revine la o viață normală.

Singurul dezavantaj este acela că efectul are o durată de 4-5-6 luni, după care pacientul revine la noi, la injectare”, a conchis specialistul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: 36 de anestezii, o operatie extrem de periculoasa si o copilarie petrecuta in spitale. Asa arata calvarul unei fetite din Resita


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si