Anca Molnar, make-up artist: Pentru noaptea dintre ani am ales sa ii fac machajul smokey-eyes in nuante neutre, dar va avea si un accent ultra violet. Va fi un smokey-eyes care se va potrivi la mai multe tinute.

Ultra violet este culoarea anului 2018, asa ca indrazniti sa o purtati.

Pentru machiaj, accentuarea privirii se obtine prin aplicarea fardurilor stralucitoare. Daca vreti sa iesiti din tipare, folositi eye-liner cu sclipici.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

-Am accentuat machiajul cu o linie de tus. Ca sa ii evidentiez si mai mult conturul ochilor voi folosi un eye-liner cu glitter. Pentru noaptea dintre ani glitter-ul este destul de folosit ca sa punem si mai mult in evidenta trasaturile noastre.

In noaptea dintre ani, buzele rosii sunt o alegere senzuala, ultra-feminina. Daca alegeti aceasta varianta, restul machiajului nu trebuie sa fie foarte sofisticat. In schimb, daca ochii sunt conturati in tonalitati stralucitoare, este bine ca buzele sa aiba o nuanta delicata.

-Daca ati optat pentru un machiaj smokey-eyes recomandarea mea pentru buze este ca sa fie intr-un ton cat mai nude ca sa nu avem si ochi si buze in acelasi timp accentuate.

Nu uitati! Inainte sa va apucati de make-up-ul care va poate scoate din buzunar intre 250 si 450 de lei, trebuie sa stiti exact ce rochie veti purta!

Anca Staar: Pentru noaptea de Revelion am ales o rochie cu paiete deoarece se poarta foarte tare in acest an, insa nu sunt foarte decisa.

Am sa mai incerc o rochie.  Am ales o rochie neagra de aceasta data. Merg la un restaurant foarte elegant. Si mi se pare ca mi se potriveste cel mai bine aceasta tinuta, este una dintre preferatele mele.

Rochiile in nuante metalice sunt o alegere potrivita pentru noaptea dintre Ani. Importanta e si coafura. O impletitura laterala sau buclele lejere vor contura frumos un look sofisticat si tineresc in acelasi timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si