Cum să-ți crești afacerea prin servicii de optimizare SEO, cu eAdvertising

Perioada pe care o traversăm ne-a învățat că fără o prezență în mediul online nu prea putem supraviețui. Nici ca persoane, nici ca elevi, care au învățat să muncească și să fie prezenți la ore online, nici ca oameni de afaceri, câtă vreme multe sectoare de activitate au fost închise în fizic, pe fondul măsurilor de distanțare socială.

Author: Andreea Stoica marți 23 martie 2021 , 15:05

eAdvertising
eAdvertising
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Este și motivul pentru care, cei care au dorit să-și continue activitatea, au recurs la crearea de pagini online, unii mutându-și afacerile cu totul în spațiul virtual. În acest mod, avem astăzi pe piață o mulțime de magazine online, promoții de toate felurile, chiar și restaurante sau servicii de catering de care nu am auzit până în urmă

cu un an.

Specialiștii știu însă că, dacă vrei într-adevăr să ai succes în mediul online, ai nevoie de servicii de optimizare, dar și de cunoștințe sau tehnici specializate, cum sunt cele puse în practică de eAdvertising. Ce presupun acestea și cum te ajută ele să îți crești afacerea, vom încerca să descifrăm în rândurile următoare.

Cu și despre SEO

Înainte de toate, va trebui să vedem ce înseamnă, mai exact, optimizare SEO 2021. În traducere amplă, SEO este acronimul de la Search Engine Optimization, adică optimizarea pentru motoarele de căutare. Este o noțiune des întâlnită în zilele noastre, când succesul în vânzările online se poate cuantifica și în funcție de prezența ta pe principalele motoare de căutare.

Pe înțelesul tuturor, statisticile au demonstrat că vânzările sunt proporționale cu prezența pe primele poziții pe motoarele de căutare precum Google, spre exemplu. De asemenea, există și reversul medaliei, în care, cu cât ești mai în spate, în paginile de jos ale căutărilor pe Google, vânzările tale nu au nicio șansă de creștere. Nu puține sunt cazurile în care companii de renume, cu pagini web atrăgătoare și bine construite, sunt plasate în spatele unor site-uri sau magazine online care investesc masiv în optimizare SEO 2021.

Optimizarea unui site presupune însă mai multe lucruri. Optimizarea SEO se face, de regulă, după anumite cuvinte cheie, pe care trebuie să știi să le alegi și să le promovezi apoi pe diverse site-uri sau în presă, pentru a avea succes. Specialiștii în SEO apelează la diverse tehnici în acest sens, cum ar fi amplasarea de cuvinte cheie în texte și advertoriale, cu hyperlink-uri asociate, care vor conduce la o creștere în cascadă a numărului de accesări pentru site-ul sau magazinul tău online. Astfel de tehnici sunt folosite și de cei de la eAdvertising.

Peste tot în mediul online suntem asaltați astăzi de reclame la diferite produse. Acestea îmbină cunoștințe din publicitatea tradițională și publicitatea online, scopul final fiind, desigur, creșterea notorietății de brand și, în final, a vânzărilor. Și în acest caz, utilizarea și dozarea publicității online trebuie făcută după anumite reguli, ce pot fi furnizate prin pachete speciale de optimizare SEO 2021. Împreună, aceste servicii te pot ajuta să îți crești notorietatea și vânzările magazinului tău online, realizând o conversie rapidă a vizitatorilor în comenzi finalizate.

Află cum te poți promova eficient cu serviciile de la eAdvertising!

Contact:

[email protected]

+4 0743 243 306


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si