Cum să-ţi gestionezi bugetul de pariuri sportive

În acest articol vei descoperi diverse strategii referitoare la cum să-ţi gestionezi bugetul, atunci când pariezi la diverse case de pariuri. Aceste strategii te vor ajuta să iei decizii în privinţa cantităţii pariate.

marți 11 aprilie 2017 , 09:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Multor pariori le place să aibă un cont bancar distinct, destinat doar pentru pariuri la case de pariuri din România.

De acolo administrează toţi banii care ies şi vin din conturile individuale pe care le au la diverse case de pariuri online, unde pariază.
Cu acest sistem, îţi va fi uşor să urmăreşti pierderile şi câştigurile tale, deoarece toate ies şi intră din acelaşi cont.

Beneficiile sunt de obicei retrase din cont periodic, când se ajunge la o anumită sumă, şi sunt destinate pentru diferite pariuri la case de pariuri recomandate.

În plus, întotdeauna ar trebui să ai un control exhaustiv al tuturor pariurilor, mai ales dacă ai cont la diverse case de pariuri legale.

Cât ar trebui să pariezi?

Răspunsul la această întrebare depinde de 3 lucruri, dar prima întrebare pe care trebuie să ţi-o pui este aceasta: Am descoperit un pariu de valoare? Dacă îţi place să pariezi la case de pariuri sportive, cu siguranţă ştii să identifici un pariu de valoare.

Cele 3 aspecte care determină suma pe care ar trebui să o pariezi sunt:

1) De câţi bani dispui pentru pariuri la case de pariuri licenţiate.
2) Cotele reale oferite de casa de pariuri sau sistemul de interschimb.
3) Toleranţa ta/preferinţa personală pentru siguranţă/risc.

1. Bugetul de pariuri
1a. Trebuie să parieri doar ceea ce îţi permiţi să pierzi. Pare un lucru evident, dar poate fi uşor ignorat.
1b. Cu cât este mai mare suma, cu atât mai mulţi vor fi banii pentru pariuri online.
1c) Trebuie să decizi dacă vei schimba definiţia unui punct, de fiecare dată când îţi schimbi bugetul (de fiecare dată când pariezi), periodic (o dată pe lună sau pe an) sau în mod sistematic.

2. Cotele oferite
Multă lume preferă un sistem numit cantităţi de nivel. În acest caz,  se pariază întotdeauna aceeaşi cantitate, indiferent de cotele oferite. Astfel, nu contează că pariezi pe ceva care are o cotă de 1, 10 sau 10, cantitatea va fi mereu aceeaşi. Marele avantaj al acestui sistem este simplitatea sa.

Cu toate acestea, trebuie să ţii cont că, în cazul pariurilor ridicate (definite de cote), tendinţa va fi de a câştiga mai puţin.

Aşa că, este posibil să pierzi mai mulţi bani în cazul pariurilor ridicate, decât atunci când pariezi pe favorite cu cote mici.

Pentru a contracara acest fenomen, mulţi pariuri folosesc aşa numitele cantităţi de beneficii fixe. În cazul acestui sistem, pariezi pentru a câştiga o cantitate fixă (de exemplu, 5 puncte de pariu).

Vei paria atunci 50 puncte la un pariu de 1, 10 şi 0, 55 puncte la unul de 10.

Dacă câştigi, vei primi întotdeauna 5 puncte- 50*1,10- 50 =5 puncte; şi 0,55*10- 0,55= 5 puncte (aproximativ).
În general, este mai bine să faci pariuri cu beneficii fixe decât pariuri cu cantităţi de nivel. Suma pe care vrei să o pariezi se calculează mai greu, dar vor fi mai puţine fluctuaţii în buget.

3. Nivelul de risc comod pentru tine
Unele persoane sunt precaute din fire, în timp ce altele preferă să rişte. Cantitatea pe care o rişti trebuie să fie una comodă pentru tine. Când decizi cât să pariezi, trebuie să iei în considerare cotele medii pe care pariezi, numărul de pariuri pe care vrei să le faci la un moment dat, etc.

Calculează câţi bani îţi mai rămân după ce pariezi diverse cantităţi. Alege nivelul de risc comod pentru tine. Sistemul este gândit astfel încât, dacă micşorezi riscul în perioadele mai puţin norocoase, de asemenea, vei mişcora şi beneficiul celor bune. Decizia îţi aparţine. 

Oricum, până ce vei căpăta experienţă, este bine să fii precaut.

Alţi pariori pariază constant acelaşi procentaj din contul lor. De exemplu, fiecare pariu făcut reprezintă 5% din totalul contului.
Acest lucru înseamnă că în perioadele mai puţin norocoase, cantităţile pariate se reduc, iar în cele norocoase cresc.

Cu toate acestea, există o problemă. Nu se ţine cont de nivelul de risc, de încrederea pe care pariorul o are în pariul său sau în valoarea oferită de pariu.
Frecvent, ar fi mai bine să schimbi sistemul uşor, pentru a ţine cont de acest lucru. Pot fi evidenţiate trei niveluri de încredere cu privire la pariuri, ţinând cont de nivelul de risc: 7, 5% din cont când eşti sigur că o să câştigi sau când este un bun pariu de valoare, 5% când ai încredere regulată, şi 2,5% când nu prea crezi că o să câştigi. 

Pentru a avea mereu succes la pariuri este indicat să te informezi intrând pe 10pariuri.ro sau biletu-zilei.com. Aici vei putea citi biletul zilei, informaţii despre bonusuri case de pariuri, ponturi pariuri.

Din topul caselor de pariuri îţi vei putea alege cea mai bună casă de pariuri online. De exemplu, poţi paria la Betano, care oferă un bonus betano atractiv. Succes!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prognoza meteo ANM pentru LUNI, 20 septembrie 2021. Vremea se mentine racoroasa in mare... Prognoza meteo ANM pentru LUNI, 20 septembrie 2021. Vremea se mentine racoroasa in mare parte a tarii!
spotmedia.ro
Iohannis a mers la golf și Internetul s-a umplut de ironii (Galerie foto) Iohannis a mers la golf și Internetul s-a umplut de ironii (Galerie foto)
spotmedia.ro
După o lună, Clotilde Armand răspunde la întrebarea cât timp a fost în concediu în... După o lună, Clotilde Armand răspunde la întrebarea cât timp a fost în concediu în starea de alertă: 17 zile din 30
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 septembrie – 25 septembrie.  Fecioarele care... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 septembrie – 25 septembrie. Fecioarele care au avut încurcături financiare vor avea o săptămână foarte bună
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
infoactual.ro
Ce spune Cartea Sfântă despre APOCALIPSĂ: Oamenii își vor da sufletul de groază. Vor fi... Ce spune Cartea Sfântă despre APOCALIPSĂ: Oamenii își vor da sufletul de groază. Vor fi semne în soare, în lună și în stele
evz.ro
E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă... E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă anti-coronavirus
doctorulzilei.ro
Tratamentul care salvează viața celor cu accident vascular cerebral. Dizolvă cheagul de... Tratamentul care salvează viața celor cu accident vascular cerebral. Dizolvă cheagul de sânge și restabilește circulația
romaniatv.net
Ce tragedie. Muzica uşoară românească este în doliu, s-a stins o STEA Ce tragedie. Muzica uşoară românească este în doliu, s-a stins o STEA
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si