Mai e putin pana-n ajunul Craciunului, asa ca bine ar fi sa va faceti timp si de nelipsitul brad. Iata cateva trucuri care va garanteaza un pom cum n-ati mai avut.

Sunt trei lucruri pe care musai trebuie sa le verificati: sa aiba miros puternic de rasina, sa nu se scuture la prima atingere si sa aiba o coroana bogata. Daca vreti sa reziste cu brio, pana la Sfantul Ion, va dam un pont: nu-l asezati langa o sursa de caldura.



Cei de import provin din tarile nordice si au ramuri mult mai bogate, spre deosebire de ai nostri. Trecand peste partea estetica, pretul poate face diferenra.

Ei bine, dar abia acum trecem in categoria grea a brazilor.

In Timis, am gasit bradul care costa mai mult decat poate promite Guvernul pentru salariul minim pe economie.

Bradul caucazian sub forma de sageata costa o mica avere. Pretul e intemeiat, spune vanzatorul: pretiosul pom se inalta pana la 15 metri si emana, atentie, miros de portocala.

Ceva mai ieftin, dar nu va amagiti, pentru ca doar cu o suta de lei, este cedrul- arbustul cu ace albastrui.

Bradul argintiu este de departe cel mai cautat anul acesta. Varianta mai ieftina a lui este molidul argintiu, care costa intre 240 de lei si 450 de lei.


Pentru final v-am pastrat cireasa de pe tort: bradul de 13 mii 500 de lei! are 10 metri si probabil ca, la asemenea pret, va fi in stoc si Craciunul viitor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si