Sorin Ovidiu Vintu, milionarul aflat in inchisoare, fiind condamnat in mai multe dosare, are doi copii, Ioana si Ionut, care au aparut o singura data in public, cand au anuntat ca si-au vandut actiunile de la un post tv. Ionut duce o viata lipsita de griji, pregatindu-se sa se insoare cu iubita sa, Anca. Pana atunci, el se distreaza alaturi de amicii sai, ultima dovada fiind o fotografie in care apare in compania acestora la o masa, in timpul unui joc de societate, toti avand cate un pahar cu suc, vin sau alcool.

"La multi ani! Sa aveti un 2018' stralucit! Family 4ever”, a glumit fiul lui Vintu. "Ionut a intrat in 2018 in martie”, l-a completat un prieten.

Pana atunci, el se distreaza alaturi de amicii sai, ultima dovada fiind o fotografie in care apare in compania acestora la o masa, in timpul unui joc de societate, toti avand cate un pahar cu suc, vin sau alcool. "La multi ani! Sa aveti un 2018' stralucit! Family 4ever”, a glumit fiul lui Vintu. "Ionut a intrat in 2018 in martie”, l-a completat un prieten.
Petrecerea a fost la cateva saptamani dupa ce tatal lui Ionut, Sorin Ovidiu Vintu, a fost condamnat de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti la opt ani de inchisoare in dosarul devalizarii Fondului National de Investitii (FNI), decizia fiind definitiva. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Petrecerea a fost la cateva saptamani dupa ce tatal lui Ionut, Sorin Ovidiu Vintu, a fost condamnat de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti la opt ani de inchisoare in dosarul devalizarii Fondului National de Investitii (FNI), decizia fiind definitiva. Vintu a avut si alte condamnari: la data de 22 iulie 2016, el a fost incarcerat in urma unei condamnari de sase ani si doua luni de inchisoare in dosarul Petromservice, in ianuarie 2014 a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul favorizarii lui Nicolae Popa.

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si