Cheloo de la Parazitii a fost condamnat in urma cu 9 luni pentru trafic de droguri, insa a scapat de inchisoare dupa ce a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei. Noi date din dosar au aparut in momentul in care judecatorii au motivat sentinta.

Astfel, din dosarul lui Cheloo rezulta ca interpretul detinea la casa lui din Breaza un mic arsenal procurat pentru valorificarea „marfii”.


„In baza art 16 alin 1 din Legea nr 143/2000, va confisca de la inculpat urmatoarele probe si dispozitive descoperite cu ocazia perchezitiei domiciliare(...): cantitatea de 2,52 grame cannabis, ramasa dupa efectuarea analizelor de laborator din totalul de 2,72 grame cannabis, cantitatea de 1,25 grame cannabis, ramasa dupa efectuarea analizelor de laborator din totalul de 1,57 grame cannabis; cantitatea de 1,48 grame cannabis in amestec cu tutun, ramasa dupa efectuarea analizelor de laborator din totalul de 1,78 grame cannabis in amestec cu tutun; un grinder in care s-a pus in evidenta D9 Tetrahydrocannabinol (D9 – THC); o pipa in care s-a pus in evidenta D9 Tetrahydrocannabinol (D9 – THC) si nicotina; un grinder in care s-a pus in evidenta D9 Tetrahydrocannabinol (D9 – THC)”, se arata in motivarea judecatorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Pipa reprezinta un instrument „de finete” pentru consumatorii de cannabis (marijuana), in afara „clasicelor” tigarete. Grinderul gasit acasa la Cheloo face de asemenea parte din arsenalul consumatorului inarit. El reprezinta un obiect cu ajutorul caruia se marunteste cannabisul, care are o densitate marita in forma lui bruta. Bucatelele obtinute se pun apoi in tigara sau in pipa.

Un alt detaliu interesant este faptul ca prin recunoasterea faptei, Cheloo a „reusit” sa-i dea de gol si pe prietenii lui cu care a consumat droguri in 2014.

S-a retinut in esenta prin actul de sesizare a instantei ca in baza unei rezolutii infractionale unice si a unei intelegeri prealabile cu surse neidentificate, in cursul anului 2014, Ion Stefan Catalin (Cheloo) s-a aprovizionat de la acestea cu droguri de risc, respectiv cannabis, droguri care ulterior au fost oferite cu titlu gratuit pe raza judetului Prahova, printre consumatorii care s-au aprovizionat de la acesta fiind identificati: M.R.G., M.M. si P.G.G., ultimul avand calitatea de dealer” au mai aratat judecatorii. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si