Este delicioasă și iubită de toată lumea. Vorbim despre pizza. Astăzi, aflăm de la Andrei Cristache cum se face o adevarată pizza în stil napoletan.
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ca pizza napoletana nu-i niciuna, se spune. Iar iubitorii acestu preparat știu deja asta. Ce înseamnă concret ne spune Andrei Cristache. Ați pregătit o masă plină cu delicii.”
Andrei Cristache, manager: „Într-adevăr, am pregătit o masă plină de pizza napoletana.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce înseamnă pizza napoletana? Ce particularități are față de celelalte sortimente de pizza?”
Andrei Cristache, manager: „Se diferențiază prin forma ei, adica forma bordurii. Este foarte umflată, este foarte aerată, iar în mijloc este foarte subțire.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Cât stă la dospit acest blat? Știu că stă destul de mult.”
Andrei Cristache, manager: „Undeva la 72 de ore îl ținem la dospit.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Și acum nu mai am răbdare, și te rog să trecem la topinguri. Care sunt cele mai cerute toppinguri pentru pizza napoletana?”
Andrei Cristache, manager: „Ai rămâne surprinsă, dar cele mai cerute sunt cele foarte simple. Dar aici, spre exemplu, avem o pizza cu fructe de mare, care este o pizza foarte cerută. Avem și o pizza ventricină, care are în compoziție un salam uscat, puțin picant și cu mozzarela.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Cireașa de pe port este pizza desert.”
Andrei Cristache, manager: „Mai exact cireașa de pe pizza, căpșuna de pe pizza. Da, este un desert făcut tot pe un blat napoletan și este foarte delicioasă.”
„Sunt jurnalist cu peste 12 ani de experiență în știri și divertisment. A lucrat cu cele mai mari nume din industria televiziunii, precum Teo Trandafir, Andreea Marin, Cătălin Măruță. A atins numeroase performanțe în audiențe, așa-numitele "minute de aur". În prezent, realizează live-uri și materiale pentru Știrile Kanal D și emisiunea "Asta-i România".