Cum se simte Mario Iorgulescu la aproape o săptămână de la accident

Medicii de la spitalul Elias anunță, într-un comunicat dat publicității vineri, că Mario Iorgulescu rămâne la terapie intensivă, la aproape o săptămână de la accidentul soldat cu moartea unui tânăr.

D.S., vineri 13 septembrie 2019 , 13:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, potrivit comunicatului

„Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”, se mai spune în textul citat.

Citeste si: VIDEO | Mario Iorgulescu, băut și drogat la volan. Cum afectează alcoolul si cocaina sistemul nervos

 Mario Iorgulescu, băut și drogat în momentul accidentului

„A avut o îmbibație alcoolică de 1,96 grame/litru alcool pur în sânge, la momentul primei prelevări a mostrelor biologice de 1,76 grame/litru la momentul celei de-a doua. Buletinul de analiză a evidențiat că același conducător auto a fost evidențiat pozitiv pentru cocaină. Rezultatele sunt preliminare și urmează a se dispune o expertiză în acest sens”, a declarat Călin Radu Bogdan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citeste si: Mario Iorgulescu ”s-a dat” pe Snagov cu un skijet cu 260 CP!!! ”Monstrul” fiului LPF atinge 120 km/h pe apă

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si