Petrică Mîțu-Stoian avea o stare generală bună și nimic nu avea să prevestească sfârșitul său în cursul zilei de sâmbătă, 6 noiembrie 2021.

Înainte de a ajunge la clinica din Caraș-Severin, Petrică Mîțu Stoian a mers la mai multe filmări și a interacționat cu foarte mulți prieteni și colegi de breaslă. 

Citeste si: Ultimele clipe cu Petrica Mitu Stoian

Totodată, interpreta Steliana Sima a declarat că Petrică Mîțu Stoian avea demult probleme cu inima și lua un tratament în acest sens.

Artistul ar fi trebuit să ajungă de ceva timp pe masa de operație, însă amâna momentul. 

Cântărețul urma un tratament cu anticoagulante, Steliana Sima povestind faptul că au mai fost în trecut episoade în care Petrică Mîțu Stoian se simțea rău. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Eram împreună, se terminase filmarea, Petrică m-a prins de mijloc și a avut o tresărire „Ah m-ai electocutat!” adică ne electrizasem, cum se mai întâmplă și mi-a arătat degetul „M-ai electrocutat, nu ai simțit?!”. Lua anticoagulante, stiam, el le lua pentru inimă.

El avea probleme cu inima și urma să se opereze, avea de ceva timp probleme și de aceea el a vrut să facă ceva în sensul ăsta.

Citeste si: VIDEO| Procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul regretatului artist Petrică Mîțu Stoian

Atunci ne-a spus in seara când ne-am despărtit, ca voia sa plece la Reșița. Nu dădea niciun semn ca ar fi ceva în neregulă cu el, era Petrică cel pe care îl știam, cu glumele lui, nu era nimic modificat prin atitudinea lui sau să ințelegem că e ceva neînregula cu el”, a mărturisit Stelian Sima pentru un post de televiziune. 

Petrică Mîțu Stoian, infectat cu noul coronavirus

Solista Steliana Sima a mai mărturisit că Petrică Mîțu Stoian a descoperit că este infectat cu noul coronavirus în urma unui TC. 

S-a tratat acasă, având o formă ușoară. 

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

„A trecut prin boală fără să știe. Era răcit nu s-a simțit bine, el a descoperit că avusese Covid când a facut un CT, că avea o afecțiune pe unul din plămâni post- Covid, dar el și-a facut vaccinul printre primii dintre noi, cele două doze.
Noi ne-am vaccinat, el ne-a încurajat.

Citeste si: Primele rezultate după autopsia lui Petrică Mîțu Stoian. Ce au găsit medicii în urma necropsiei

La filmare nu intri fără certificat verde și nu intri fără PCR. Noi am cântat la același microfon, dacă era să ne transmitem boala, am fi luat-o, au trecut deja 10 zile.

În perioada când i-a fost rău, făcând o formă mai ușoară, el a stat acasă și s-a tratat avea temperatura 36,9, a luat anti-inflamatorii. În perioada cât a fost bolnav nu a făcut PCR”, a mai declarat cântăreața de muzică populară, potrivit Wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si