Cum sfideaza cel mai cunoscut interlop autoritatile din Romania
Actual

Cum sfideaza cel mai cunoscut interlop autoritatile din Romania

I. I.
6 dec 2017

Sfidare! Celebrul interlop Ionelas Carpaci, dat in urmarire internationala, isi bate joc de autoritatile din Romania. seful clanului apare cum petrece, intr-o filmare transmisa live pe internet!

Adica tot ce n-ar avea parte in inchisoarea care-l asteapta in Romania! In loc sa stea dupa gratii, Ionelas Carpaci se ospateaza regeste din porcul umplut cu bunatati si inchina pahare cu bautura.

Aflat in direct pe o retea de socializare, din Kassel, Germania, cel mai avut om din Banat le rade-n nas autoritatilor din Romania - singurele cu mainile legate! Petrecerea e data de ziua lui Grado Carpaci, zis si Ministrul de Finante.

De cand justitia a inceput sa-si faca treaba, nu mai vezi nici picior din Clanul Carpaci, prin Timisoara. Familia care detine aproape tot centrul istoric  s-a mutat in Germania, unde Ionelas e aparat de dubla cetatenie. Asa reuseste sa scape de pedeaspa de 7 ani si doua luni la inchisoare, pe care o are de ispasit. In batjocura, desi e dat in urmarire internationala, condamnatul nu se sfieste sa se ascunda si asta pentru ca autoritatile de acolo nu se grabesc sa-l extradeze. Ionelas Carpaci are de achitat si un prejudiciu de 1.5 milioane de euro.


 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook