Cum și-a umilit ”familistul” Radu Mazăre un client: ”Ai venit în Madagascar pentru fete tinere și ieftine”! Azi are loc nunta din închisoare

Radu Mazăre și noua lui soție, Roxana, au umilit un client al hotelului din Madagascar care s-a arătat nemulțumit de serviciile stabilimentului.

Radu Constantin, miercuri 10 iulie 2019 , 08:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Radu Mazăre a intrat de azi în rândul familiștilor, după căsătoria cu iubita lui, Roxana, în închisoare. Cu puțin timp înainte ca Mazăre să fie arestat și adus în România, el și iubita lui au avut un conflict cu un client neumulțumit de serviciile hotelului din Madagascar precum și de prețurile considerate piperate. Acesta a lăsat un comentariu la secțiunea review a hotelului de pe o cunoscută platformă de rezervări online la care conducerea resortului a răspuns în termeni extrem de duri.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Soții Mazăre către client: ”Ai venit cu o tânără de 19 ani”

”Domnule P, am citit cu stupefacție comentariul tău plin de ură și considerăm că trebuie să vă oferim un răspuns: tu faci parte din categoria de oameni care vin în Madagscar în căutare de fete tinere de care să poți profita și care sunt foarte ieftine. Ai venit la recepție cu o fată tânără de 19 ani și 7 luni, cu dorința de a te distra și de a o impresiona, de a profita de toate facilitățile oferite de hotel. Din păcate, banii pe care îi aveai disponibili în buzunar erau suficienți doar pentru un hotel de 2 stele și un anumit restaurant numit de localnici ”gargote”. Noi înțelegem frustrarea și îți recomandăm o cazare care să se potrivească bugetului tău, dar nu este nevoie să jignești cei peste 100 de angajați care se luptă să ofere standarde de 4 stele într-o țară în care turismul nu este atât de dezvoltat. Echipa Mantasaly”.

Pentru a fi mai explicit, semnatarul mesajului din partea conducerii hotelului a scris comentariul în două limbi: în engleză și franceză.

Citeste si: Roxana, viitoarea soție a lui Radu Mazăre, amănunte despre căsătoria din închisoare ! ”Nu o să am o rochie specială”

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Unde se însoară Mazăre?

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Paradoxal, Radu Mazăre și-a asumat acest mesaj dur pentru clientul său în condițiile în care el însuși a fost un adevărat Don Juan care s-a afișat cu femei mult mai tinere decât el deși era primar în acea perioadă. Acum, însă, acele vremuri sunt apuse, Mazăre fiind deja un familist după căsătoria cu Roxana, directoarea hotelului la care el este patron. Nunta dintre Radu Mazăre și Roxana va avea loc în cursul zilei de astăzi, în închisoare.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si