Cum sunt înșelați oamenii de firmele de gaze. Situație fără precedent în Voluntari

Situatie fara precedent in comuna Voluntari. Mii de localnici acuza ca au fost inselati de firma de gaze. Disperati, oamenii au facut petitii, insa deocamdata nu au primit niciun raspuns.

E. V., luni 04 februarie 2019 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-au trezit peste noapte cu facturi triple la gaze si spun ca sunt mintiti in fata, pe banii lor!Prin astasustin ca trec localnicii din Voluntari de mai bine de o luna

6 mii de loclanici, din cei 9 mii bransati la reteaua de gaze a firmei locale acuza ca au fost pacaliti de firma sa-si puna semnaturile, pe ceea ce credeau ei ca este un contract de prelungire. In realitate oamenii ar fi semnat pentru trecerea la pretul concurential.

Ei au venit cu un contract, au spsu ca a expriar contractual, le-a pus in fata un contract care spunea ca nu se modificaq absolute nimic la contractual respective, doar ca se prelungeste cu inca un an de zile contractual.Respectivul contract se prelungea cu un an de zile doar ca in momentul respective se trecea de la piata reglementat la piata concurentiala.

Fata de 1,3 lei pe metru cub,cat valora in urma cu doar cateva luni, acesta a ajuns acum sa figureze pe facturi cu un cost aproape dublu . Doamna din imagine a venit la sediul firmei sa vada in ce situatie se afla.

Dupa nici cateva minute, iese cu un raspuns complet neasteptat. Oamenii au facut solicitari catre compania de gaze, in speranta ca vor fi trecuti inapoi, la tarifele vechi. Insa procedura este indelungata si deloc simpla. Am incercat sa stam de vorba cu reprezentantii firmei dar ni s-a inchis usa in nas.

In urma valului de nemultumiri starnit in localitate, primarul a discutat cu reprezentantii companiei, care au anuntat ca vor incerca sa gaseasca o solutie pentru ca toti clientii sa poata trece din nou la tariful reglementat de stat. Insa pana la data de 1 februarie, costurile raman neschimbate.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si