Cum transporti eficient materialele de constructii pentru santiere

Una dintre activitatile economice de baza in cadrul unei economii este domeniul constructiilor, deoarece asigura realizarea de unitati productive si locuri pentru desfasurarea lucrarilor specifice altor ramuri industriale. Functionarea unui santier presupune multe transporturi de materiale, de aceea trebuie utilizate autovehicule speciale, care sa aiba rezistenta, sa fie fiabile si usor adaptabile la diferite tipuri de incarcaturi, volume si tonaje.

Author: Laura Macovei luni 18 iulie 2022 , 11:34

Cum transporti eficient materialele de constructii pentru santiere

Cum transporti eficient materialele de constructii pentru santiere

[Sursa foto: Truck1.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Drumul de la depozitul de materiale de constructii pana la locul unde se afla amplasat santierul poate sa fie de cativa kilometri sau sa depaseasca o suta de kilometri. Excavatiile, tasarile si alte activitati specifice domeniului constructiilor determina si ele cantitati mari de pamant, pietris sau alte materiale care trebuie mutate, transportate s.a.

Cele mai indicate utilaje pentru lucrari de santier sunt camioanele basculabile, deoarece sunt usor de manevrat pentru transportul incarcaturilor in vrac (nisip, pietris, pamant, caramizi,  bitum s.a.). Sunt disponibile diferite tipuri de autoutilitare basculante pe Truck1, lider in comercializarea de autovehicule pentru transporturi rutiere profesionale. 

La truck1.ro gasiti autoutilitare noi si second hand, la cele mai inalte standarde de calitate, cu respectarea normelor europene de combustibili, dotari tehnice, echipare a cabinei si asigurare a conditiilor de securitate in munca. Aveti la dispozitie diferite tipuri de autobasculante: mini dumpere, autobasculante pe senile, camioane articulate, camioane miniere sau camioane basculante, ca sa transportati marfurile pentru santier.

Beneficiati de autoutilitare basculante cu sarcina utila in parametri superiori si tren de rulare robust. Sunt adaptabile la teren accidentat si au tractiune excelenta. Incarcatura este asigurata, iar transportul se desfasoara in cele mai bune conditii, fara grija ca materialele de constructii vor fi afectate de conditiile de drum.

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citeste si: Tupeu de trapper- amenințări și violențe

Datorita bascularii, descarcarea materialelor de construcii se realizeaza mai usor si mai rapid. Autoutilitarele basculante au suspensii foi de arc, configuratii de punti speciale, sunt dotate cu ABS si ESP, au carlig de tractare. Sunt puternice, robuste si sigure, fara sa fie masive sau greu de manevrat.

Cele mai noi modele de camioane autoutilitare basculante sunt echipate cu sisteme de masurare in timp real a incarcaturii si de monitorizare a descarcarii, atunci cand este solicitata doar o parte din cantitatea de materiale de constructii transportata.

Puteti alege autoutilitare basculante cu descarcare pe spate, laterala, bidirectionala sau cu trei cai. Exista modele de autoutilitare cu tonaj mediu, care pot fi rulate pe toate tipurile de drumuri si se incadreaza in sarcina maxima admisa pe poduri sau drumuri suspendate.

Citeste si: Trei persoane au fost rănite într-un accident, iar șoferul, băut și fără carnet, a fugit

In oferta truck1.ro pentru santiere se afla si alte autovehicule specializate, precum excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare, macarale sau motostivuitoare, masini de asfaltat, cilindri compactori, lansatoare de conducte, platforme autopropulsate, autocamioane cu semiremorca, autocamioane cu platforma SPL si autocamioane cu platforma lunga, care se folosesc la transportarea schelelor si a echipamentelor de mari dimensiuni.  

Transportati eficient materialele de constructii pentru santiere cu ajutorul utilajelor specializate, care asigura efectuarea deplasarilor in timp record si in conditii optime de siguranta a incarcaturii. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si