Cum va fi vremea în perioada 4 februarie - 4 martie 2019. Meteorologii au publicat prognoza

Administrația Națională de Metetorologie a publicat prognoza pentru următoarea lună. Iată la ce să ne așteptăm.

M. P., vineri 01 februarie 2019 , 15:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cum va fi vremea în săptămâna 04.02.2019 – 11.02.2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țării, abatere termică pozitivă ce va fi mai accentuată în regiunile centrale și sudice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în sud-vestul țării și în general deficitar în regiunile centrale, nordice și nord-vestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în săptămâna 11.02.2019 – 18.02.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni în regiunile centrale, vestice și nordvestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Citeste si: Ultimă oră! Ministrul Sănătății a publicat rezultatele testelor făcute asupra apei. Apa Nova nu ar fi informat pericolul

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi ușor deficitare în cea mai mare parte a țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 18.02.2019 – 25.02.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice perioadei în nord-estul țării și la munte, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Citeste si: NEPĂSAREA care putea UCIDE! Copil de 6 ani, uitat afară la minus 20 de grade Celsius de educatoare! "Săracul, nici nu putea plânge de frig!" - Ce a spus educatoarea despre caz e REVOLTĂTOR

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile estice și sud-estice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Cum va fi vremea în săptămâna 25.02.2019 – 04.03.2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nord-vestice.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si