Cum vor fi pedepsite infirmierele care mancau seminte langa un pacient cu arsuri grave, la Spitalul de Urgenta din Vaslui

S-au decis sanctiunile pentru infirmierele care mananca seminte langa un pacient cu arsuri grave, ce trebuia internat urgent la spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Imaginile au fost catalogate, la momentul aparitiei, ca fiind culmea indolentei.

V.P., duminică 11 februarie 2018 , 19:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aparent fara chef de munca, dar cu pofta de seminte, infirmiera din imagine pare sa ne transmita ca ori in spital, ori pe stadion totuna e!! Nu se clinteste din scaun, desi pacientul pare sa ii ceara ajutorul si, deranjata ca e intrerupta de la gustarea pe care o ia in sectia de Prelucrari Sanitare, ii raspunde bolnavului pe un ton iritat!

Cojile se strang, iar intre infirmiera si cel care filmeaza... vorba curge. Dupa cateva clipe, incepe sa sparga seminte si colega. La doar cativa pasi, pacientul care a ajuns aici oparit cu apa clocotita, sufera-n tacere!

ANA RINDER - manager SJU Vaslui - Sunt in total dezacord cu aceste tipuri de comportamente. Cu siguranta, cele doua doamne infirmiere care apar in filmare vor merge la comisia de disciplina.

Iar... Comisia de disciplina a spitalului a decis sa le sanctioneze pe cele doua infirmiere cu 10% din salariul pe o luna.

DECIZIA COMISIEI DE CONDUITA:
"S-a luat aceasta decizie dupa ce s-a constatat ca infirmierele nu au intarziat mutarea pacientului pe sectie. in momentul cand au fost filmate, acestea asteptau fisa de internare a barbatului. in plus, conduita lor de pana in acel moment si faptul ca au recunoscut si regretat fapta, ne-au facut sa luam aceasta masura, de taiere a zece procente din salariul pe o luna", a declarat conducerea spitalului.
SURSA: VREMEANOUA.RO

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}