Cum vrea tatal lui Serban Huidu sa se razbune pe cei care i-au terminat cariera politica! L-au mazilit, iar acum trebuie sa dea socoteala!

Florin Huidu, tatal carcotasului Serban Huidu, vrea sa fie despagubit dupa ce in urma cu trei ani a fost dat afara din Consiliul Local al Sectorului 4.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. vineri 08 iulie 2016 , 21:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Huidu vrea sa revina in forta in lumea politica. Tatal carcotasului Serban Huidu a atacat in instanta decizia luata in urma cu 3 ani de colegii sai din Consiliul Local al Sectorului 4 de a-l demite din functia de consilier. Tatal lui Huidu crede ca decizia este una abuziva, in conditiile in care fusese ales si nu numit in fuctia respectiva.

Huidu senoir cere sa fie repus in functie si solicita despagubiri pentru concedierea abuziva.
Florin Huidu a fost consilier local
Florin Huidu a fost consilier local

Scandalul din 2013 a inceput dupa ce Florin Huidu s-a certat cu seful sau politic, Dan Diaconescu. Aflat pe cai mari la acea vreme, sefului OTV nu i-a picat deloc bine faptul ca i s-a reprosat ca face numiri contra-cost si a decis sa-i retraga lui Huidu sprijinul politic din partea PPDD. Cateva zile mai traziu, colegii de la sectorul 4 l-au mazilit pur si simplu. „Cu data prezentei, se constata incetarea de drept a mandatului de consilier din cadrul Consiliului Local al sectorului 4 al domnului Huidu Florin, precum si vacantarea acestui loc in Consiliul Local al sectorului 4”, se arata in hotararea din 31 ianuarie 2013.

Acesta este actul care a pus capat carierei lui Huidu Senior
Acesta este actul care a pus capat carierei lui Huidu Senior

Florin Huidu nu s-a impacat niciodata cu ideea. El a dat in judecata atat Consiliul Local, cat si PPDD-ul, solicitand anularea hotararilor care au dus la eliminarea lui.

A dat in judecata Consiliul Local
A dat in judecata Consiliul Local

“Este vorba de un abuz grosolan, o bataie de joc, pentru ca nu-mi spun de ce fapte ma fac vinovat, adica ce am gresit. Trebuie sa puna un alt candidat in locul vacantat la Senat, pe care sa il stoarca de bani. Se aude ca si postul meu de consilier l-au scos la vanzare. Am fost presedinte PPDD pe sectorul 4 si m-au marginalizat de m-au terminat. Si-au luat lumea in cap pentru ca eu nu am atatia bani cat cer ei. Cu mine au terminat-o, dar as vrea sa stie poporul ce inseamna acest ordinar de Dan Diaconescu”, spunea Florin Huidu la vremea respectiva.

Dan Diaconescu, principalul vionovat pentru esecul politic al lui Florin Huidu
Dan Diaconescu, principalul vionovat pentru esecul politic al lui Florin Huidu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si