Chef Adrian Pop a fost la o petrecere interzisă din Apahida (judetul Cluj) unde se presupune că ar fi fost bătut.

Anchetatorii iau in calcul mai multe piste, conform Ziare.com. Există informații că bucătarul ar fi căzut și s-ar fi lovit grav în timpul petrecerii, dar și că ar fi fost bătut de un alt participant la aniversarea din Apahida.

Citeste si: Doliu pe scena teatrului românesc. O îndrăgită actriță a murit la doar 53 de ani

Multiple lovituri după o petrecere în carantină

Unul dintre colegii de breaslă a susținut că totul ar fi plecat de la partidă de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului.

Potrivit sursei citate, la petrecere ar fi luat parte și mai mulți polițiști, deși astfel de evenimente au fost interzise în ultima perioadă. Bucătarul a fost dus de urgență la spital, cu multiple lovituri la cap, iar toți ceilalți participanți la evenimentul privat s-au făcut nevăzuți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chef Adrian Pop
Chef Adrian Pop ar fi fost bătut la o petrecere interzisă din Apahida (judetul Cluj)

„Cu privire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de alertă, la care ar fi participat doi polițiști clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c.,

conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”, a declarat Beatrice Milonean, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Citeste si: Doi tineri au murit încercând să își facă un selfie. Au căzut 40 de metri în gol

Ce s-a întâmplat cu chef Adrian Pop la aniversarea din Apahida

„Au stat împreună, au discutat, au băut împreună, pentru că ăsta e adevărul, s-au consumat şi băuturi alcoolice.

S-a făcut un aşa numit concurs de skandenberg ad-hoc. Era destul de neliniştit, pentru că deja se vehiculau tot felul de acuze, vorbe urâte. Înainte să iasă afară. El era jos, baltă de sânge foarte mare”, a declarat Paul Siserman, prieten, potrivit ProTV.

Chef Adrian Pop a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii era rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire. Deocamdată, administratorul localului şi 8 participanţi au fost sancţionaţi cu 3500 de lei.

Anchetatorii au deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală, iar poliţiştii care au participat la petrecere sunt şi ei cercetaţi de şefi. Anchetatorii vor să vadă şi dacă din înregistrările camerelor de supraveghere, ar fi fost şterse anumite secvenţe.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Anunţul trist legat de moartea lui Adrian Pop a fost făcut de unul dintre prietenii bucătarului.

"Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi rămâne în amintirea noastră că un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată! Colegii din ANBCT", a scris Laurenţiu Mâţă, pe pagina de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si