Atitudinea lui Radu din ediția de ieri, i-a dat de gândit iubitei sale care vrea să discute serios cu el.

Radu nu înțelege atitudinea Cristinei

Acesta va veni să discute cu Cristina, însă totul a luat o întorsătură neașteptată. Radu o întreabă pe Cristina dacă simte că vrea să se despartă de ea, iar concurenta izbucnește în lacrimi.

Citește și: Pedeapsa lui Radu i-a adus lacrimi Alinei. Andrei vrea să-și ceară scuze pentru gestul său

Cristina încerca să-i explice lui Radu că ei nu-i plac băieții geloși, iar acesta îi spune că se vor despărți, glumă care nu este deloc pe placul Cristinei.

Andreea Mantea îl atenționează pe Radu și-i subliniază faptul că aceasta are în spate o poveste extrem de sensibilă.

Pedeapsa lui Radu i-a adus lacrimi Alinei

Andrei a primit o pedeapsă de la Radu, anume să meargă în casa fetelor și să-i spună Alinei că o place și că ar vrea să o cunoască mai bine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citește și: Andreea de la Casa Iubirii face dezvăluiri despre Natalia: „Este altfel în afara camerelor”

Gestul lui Andrei i-a provocat dezamăgire și lacrimi Alinei, în momentul în care a aflat că totul este doar un joc.

Andrei a vrut să-și ceară scuze de la Alina

Vâzând imaginile cu Alina plângând, Andrei a vrut să meargă în casa fetelor pentru a lămuri siuația și pentru a-și cere scuze.

”Nu m-a deranjat, m-a rănit! De asta plâng! Pentru că a fost o pedeapsă și o minciună din partea ta! Și mi-am dat și seama! ”, a spus Alina, potrivit kanald.ro.

Citește și: VIDEO- Flavius rupe tăcerea despre relația secretă, cu o femeie mai în vârstă decât el! Motivul pentru care fostul concurent a ales să se despartă de Anca printr-un mesaj

”Andrei, știi foarte bine că mie îmi place foarte mult de tine și ți-am spus chestia asta și totuși în același timp, pe lângă că aproape sunt inexistentă pentru tine, mai faci și jocuri de genul cu mine!”,  a mai spus aceasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si