Cursă fără sfârșit. Sute de turiști din vestul tării care au vrut sa ajung pe litoral sunt în tren de 24 de ore

Zeci de copii care merg în tabără la mare și sute de turiști care au plecat cu două trenuri din Vestul tării sunt încă pe drum spre Mangalia de 24 de ore. Din cauza unor probleme apărute pe calea ferată cele două trenuri au fost nevoite să ocolească sute de kilometri.

K.B., luni 24 iunie 2019 , 20:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primul tren a plecat la ora 17.30, din Timişoara, iar al doilea la 19.30, din Arad. Când au ajuns la Drobeta Turnu Severin, pasagerii ambelor trenuri au fost anunţaţi că vor face un ocol de câteva sute de kilometri, pentru că o viitură a rupt calea ferată.

Citeste si: Atenţionare de călătorie emisă de MAE!

Angajaţii CFR au decis să cupleze toate vagoanele la o singură locomotivă.

În tren se află și 40 de elevi obosiți care abia așteaptă să ajungă la mare.

Citeste si: Alertă! Poliția a arestat un bărbat suspectat că plănuia un atentat terorist

Pe durata călătoriei pasagerii au primit din partea companiei apă şi cornuri cu ciocolată în staţia din Simeria. De asemenea, călătorii ar primi asistenţă şi în celelalte staţii de pe traseu.

Citeste si: Un bărbat a murit într-un accident rutier în care a fost implicat un autoturism şi două TIR-uri; o femeie a fost rănită, fiind preluată de elicopterul SMURD

Citeste si: Fapta bună pe care a vrut să o facă o româncă i-a adus moartea

Oamenii spun că "la un moment dat, trenul chiar a dispărut de pe tabela CFR. A strâns atâtea ore de întârzieri, încât sistemul electronic a fost dat peste cap".

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si