În schimb, participanții la cursuri engleza Bucuresti obțin în mod constant rezultate excelente atât la diferitele examene la care se prezintă, cât și atunci când se regăsesc în situații în care au nevoie să comunice cu persoane sau instituții din alte țări. Iată cum se explică această eficiență superioară!

Avantajele oferite de participarea la cursuri de engleză în București

Cursurile organizate de Centrul de limba engleză Flying Colours, desfășurate online, sunt împărțite pe mai multe categorii de vârstă, în cadrul cărora se ține cont, în primul rând, de ciclul școlar în care se

află participanții: primar, gimnazial sau liceal.

Citeste si: Cursuri de modelling pentru copii

Grupele sunt formate din cel mult 10 cursanți, ceea ce reprezintă un număr ideal. El este suficient de mic pentru ca fiecare participant să aibă parte de atenția necesară, dar și suficient de mare încât să se poată desfășura sesiuni interactive și vesele.

Când vine vorba despre cursuri de engleză în București pentru copiii de clasele 5-8, deci cu vârsta cuprinsă, în general, între 11 și 14 ani, accentul este pus pe conversație. Nu mai puțin de 70% din timp este petrecut vorbind online cu profesorul și cu colegii de grupă. Pentru ca modul de învățare să permită însușirea unei limbi autentice, comunicarea se realizează numai în limba engleză, ceea ce permite asimilarea rapidă a unor structuri și elemente de comunicare utilizate de către vorbitorii nativi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Structura sesiunilor este bazată pe suport de curs National Geographic, Cambridge sau Oxford, iar pregătirea este concepută astfel încât, pe lângă engleza generală, copiii să fie pregătiți să promoveze cu punctaj cât mai mare examenele Cambridge KET și PET, exersând și tehnici specifice de abordare a probelor din cadrul acestora. Astfel, vor putea să echivaleze testul de limba engleză care trebuie promovat pentru admiterea la clasele a 9-a de profil bilingv engleză.

Citeste si: Cursuri de gimnastică aerobică

Profesorii care susțin cursuri de engleză în București au o vastă experiență în pregătirea online pentru examene, iar utilizarea platformei Zoom simplifică participarea și acomodarea cu mediul virtual. Sunt utilizate resurse și tehnici adaptate predării online, iar conținutul lecțiilor este afișat în timp real pe whiteboardul aplicației.

Cursuri engleză București – structură și prețuri

Sesiunile se desfășoară în perioada 26 septembrie 2022 – 21 iunie 2023, cu respectarea sărbătorilor legale și a vacanțelor școlare. Pentru ciclul gimnazial, frecvența este de o sesiune pe săptămână, cu durata de 120 de minute.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Taxa totală este de 3 960 de lei și poate fi achitată în 3 rate, incluzând contravaloarea cursului și materialele folosite pe parcursul lecțiilor. Manualele se achită separat, odată cu prima taxă de curs.

Citeste si: VIDEO- Părinții, în goana după grădinițele de vară

Pentru participanții la cursuri engleză București organizate de Centrul Flying Colours, a fost lansat un program special de fidelizare.

Se aplică o reducere în valoare de 7% pentru prima reînscriere, plus încă 2% pentru fiecare reînscriere într-un nou an academic. Plata integrală a cursului până la data de 30 septembrie 2022 vine la pachet cu o altă reducere consistentă, de 7%. De asemenea, pentru un al doilea membru al aceleiași familii se plătește mai puțin cu 15%.

Adaugă școlii cursurile online și îți vei completa cunoștințele lingvistice, ajungând la un nivel care îți va permite să faci performanță!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si