Este al doilea seism din Vrancea din ultimele ore, in noaptea de joi spre vineri fiind inregistrat un cutremur cu magnitudinea 2,1 grade.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamântului (INCDFP) a anuntat ca un cutremur s-a produs, vineri, la ora 10:42:47, in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea.

Seismul a avut magnitudinea 3.2

pe scara Richter si a fost inregistrat la adancimea de 123 de kilometri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti (41km), Panciu (47km), Râmnicu Sarat (52km), Onesti (53km), Nehoiu (54km)”, au transmis specialistii.

Un alt seism a avut loc in judetul Vrancea in noaptea de joi spre vineri, la ora 01:17:35. Acesta a avut magnitudinea de 2,1 grade si s-a produs la o adâncime de 71 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la inceputul acestui an s-a inregistrat in 25 aprilie.

Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 si s-a inregistrat in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), intorsura Buzaului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si