Cutremur în România, în această dimineaţă. Unde s-a produs

Ultimele cutremure în judeţul Ialomiţa s-au produs în 7 octombrie şi au avut magnitudinea de 2 grade, respectiv 3 grade pe scara Richter.

Author: E. V. miercuri 17 octombrie 2018 , 08:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cutremur în Ialomiţa. Un seism magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, la adâncimea de doar 8 kilometri. 

Conform Mediafax, cutremurul s-a înregistrat la ora 6.55 în Muntenia, judeţul Ialomiţa, la adâncimea de 8 kilometri. Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Pogoanele (17km), Lehliu-Gară (38km), Făurei (41km), Slobozia (42km) şi Urziceni (44km).

Ultimele cutremure în judeţul Ialomiţa s-au produs în 7 octombrie şi au avut magnitudinea de 2 grade, respectiv 3 grade pe scara Richter.

Citeste si: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Au trecut 40 de ani de la Cutremurul din '77 

Cel mai puternic cutremur de pe teritoriul României a fost cel din 1977. Seismul din 4 martie 1977 a avut magnitudinea de moment 7,4. Pagubele de la acea vreme au fost însemnate şi mulţi oameni şi-au pierdut viaţa. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si