Țara noastră a fost zguduită de un nou cutremur. Seismul a avut loc în zona Vrancea și a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter. Cutremurul a avut loc la ora 14:20 și a avut loc la o adâncime de 66 de km.

Citeste si: Incendiu puternic în Bucureşti, în Delta Văcăreşti

Un cutremur a lovit România, în urmă cu doar câteva ore

Seismul de azi a avut loc în apropiere de orașele: 73km E de Brașov, 91km NE de Ploiești, 102km S de Bacău, 119km V de Galați, 121km NV de Brăila, 143km N de București, 161km NE de Pitești, 183km SV de Iași, 187km E de Sibiu, 208km N de Ruse.

Citeste si: Situația este alarmantă în Italia. Numărul deceselor continuă să crească

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un cutremur a lovit România

Citeste si: Descoperire macabră la groapa de gunoi din Vidra, angajații au rămas șocați

Vineri au mai avut loc două cutremure la noi în țară. Primul seism s-a produs în Brăila, în jurul orei 01.08, la o adâncime de 20 de kilometri. A fost un seism mai mic ca intensitate, având o magnitudine de 2.3 pe scara Richter.

Cel de-al doilea seism s-a produs în Moldova, Galați, la ora 13:22 și a avut o magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri.

Citeste si: Măsuri speciale la aeroportul din Cluj pentru pasagerii sosiți din Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si