Cursurile pentru străini, suspendate la Universitatea de Medicină din Timişoara. Studenţii români care au fost în zonele afectate de coronavirus vor sta în carantină la domiciliu

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara a luat unele decizii în contextul îmbolnăvirilor cu coronavirus. Astfel, cursurile cu predare în limbile engleză şi franceză se vor suspenda 14 zile.

G.B., luni 24 februarie 2020 , 17:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Având în vedere contextul epidemiologic actual, toţi studenţii şi cadrele didactice care au fost în ultimele 14 zile în zone cu risc de infecţie cu corona virus, vor intra pentru o perioadă de 14 zile în carantină la domiciliu. Absenţele vor fi motivate şi recuperate fără taxă”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara.

Citeste si: Interviu exclusiv marca stirilekanald.ro! Ce spune o româncă din mijlocul epidemiei italiene de coronavirus! ”Italienii au realizat gravitatea situației”

Cursurile pentru străini, suspendate la Universitatea de Medicină din Timişoara

Citeste si: VIDEO | Efectul „Coronavirus” la Milano: prezentare Giorgio Armani fără spectatori

Cursurile pentru străini, suspendate la Universitatea de Medicină din Timişoara, iar studenţii români care au fost în zonele afectate de coronavirus vor sta în carantină la domiciliu

Totodată, activităţile didactice la programele de studii cu predare în limba engleză şi franceză se suspendă timp de 14 zile, respectiv până la luarea unei decizii ulterioare.

Citeste si: VIDEO | Timişoara: Bărbatul care s-a întors recent din Italia nu are coronavirus

Citeste si: Coronavirus - Alerta nationala: "Sunt sanse foarte mari ca virusul sa ajunga in Romania"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si