Cutremur şi tsunami peste România. Anunţul devastator făcut de Maria Ghiorghiu

Clarvăzătoarea spune că va avea loc un nou cutremur urmat de un tsunami.

Author: E. V. marți 20 noiembrie 2018 , 09:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru faptul că a prezis incendiul din Colectiv, spune că ultima viziune pe care a avut-o este de-a dreptul alarmantă.

Clarvăzătoarea spune că va avea loc un nou cutremur urmat de un tsunami. 

„Dragii mei, în aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape, si cand spun luciu, spun ca era de o culoare alba, luminata parca de

LUNA de pe Cer sau chiar de Soare. Vedeam dragilor asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat, precum ar face niste pasi mari incontinuu, se ondula de pe dedesubt. Apa nu mai era nici albastra si nici neagra! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea, se manifesta violent ;valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum.

Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun că vom auzi de un Cutremur violent in Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste) si de un Tsunami.
Unde anume sau cand se va produce,nu mi s-a descoperit. Dar noi putem face ceva in acest sens, si anume sa ne rugam la MAICA DOMNULUI si la BUNUL DUMNEZEU, ca nu cumva totul sa se transforme intr-o mare

Calamitate sau intr-un mare Dezastru.

Dumnezeu sa ne apere pe noi toti, dar si pe fratii si surorile noastre intru HRISTOS,acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi si pe uscat, dar cu mari consecinte asupra Apelor, fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI. Cu dragoste, Maria", a scris aceasta pe pagina sa. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si