CUTREMURĂTOR! Ce a scris familia pe piatra de mormânt a lui Ilie Balaci! Fostul mare fotbalist, dispărut la doar 62 de ani, a fost comemorat la cimitirul Sineasca din Craiova FOTO

Sâmbătă, familia i-a făcut pomană de 40 de zile fostului mare fotbalist Ilie Balaci, plecat dintre noi pe 21 octombrie.

Petru Luca, duminică 25 noiembrie 2018 , 20:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Considerat de mulţi poate cel mai important fotbalist român, Ilie Balaci s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 21 octombrie, în timp ce se afla în vizită la Craiova, în apartamentul mamei lui. Ajuns la 62 de ani, fosta glorie a naţionalei şi a Universităţii Craiova a suferit un stop cardio-respirator, intervenţia medicilor fiind inutilă.

Omagiat de un întreg oraş la înmormântare, Balaci a fost comemorat şi sâmbătă, când familia şi prietenii apropiaţi i-au făcut pomana de 40 de zile.

Soţia Dana, fetele Lorena şi Liana, dar şi foştii colegi din Craiova Maxima au venit la cimitirul Sineasca pentru a-i aduce un tribut celui alintat ”Minunea Blondă”.

Pe piatra de mormânt a lui Balaci stau acum scrise o poezie pe care  Adrian Păunescu i-a dedicat-o- "I-ai fost Craiovei briliant de preţ/Si României fenta glorioasă/Dar Balacii de azi de la Bistret/Te-aşteaptă să te-ntorci dribland acasă"- dar şi sintagma ” De la 8 la infinit”. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si