Simra Ali, o fetita de doar 10 ani din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei, a murit cand inima ei a cedat din cauza unei infectii care ar fi putut sa fie tratata cu usurinta. Fetita a fost diagnosticata cu infectie urinara, insa ea suferea din cauza unei infectii destul de comune la copii, care a dus la inflamarea inimii.

Trei vizite a facut fetita la medic si de fiecare data diagnosticul a fost dat gresit.

La trei zile de la ultima vizita la spital, copila s-a prabusit acasa si a fost dusa de urgenta la spitalul din Sheffield, insa a suferit un infarct fatal.

Inainte sa isi dea ultima suflare, Ali a spus "O iubesc pe mami!" si s-a stins.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La autopsie s-a descoperit ca fetita avea inima marita din cauza infectiei cu parvovirus si ca infectia s-ar fi putut trata cu usurinta, fiind una destul de comuna in randul copiilor si foarte contagioasa.

Copila a avut de trei ori sansa sa fie diagnosticata corect, insa medicii nu au facut-o. Reprezentantii spitalului si-au asumat vina si vor sa isi ceara scuze in mod direct parintilor copilei. O ancheta va stabili tot istoricul suferintei copilei si cauzele decesului tragic, iar cei responsabili vor fi trasi la raspundere.

sursa: dailymail.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si