Cuvinte grele! Faimoșii și-au spus adevărata părere despre Mario Fresh: „Să recunoaștem, el e cântăreț...”

Faimoșii de la Exatlon au vorbit despre cum s-au descurcat pe traseu. Costin Gheorghe, cuvinte grele la adresa lui Mario Fresh.

M.B., luni 18 martie 2019 , 18:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Faimoșii au stat o noapte la baracă și la întâlnirea cu Războinicii au fost mai hotărâți ca niciodată să se întoarcă la vilă. Așa s-a și întâmplat și pentru a zecea oară consecutiv, echia roșie a câștogat jocul pentru vilă.

Meciul a fost unul echilibrat în prima jumătate, ambele echipe dorindu-și extrem de mult să nu se mai întoarcă la baracă. Ulterior, balanța a începutl să încline în favoarea Faimoșilor care au și învins cu scotul de 10 la 7. Întorși la vilă, băieții au vorbit despre cum s-au descurcat pe traseu.

„Pana cum ceva timp, Mihai si Gabi nu il luau deloc pe Mario. Neaducand puncte ei, doua trei saptamani, au inceput sa il imparta pe Mario. Dar el a facut si surpriza, aia e mai… Si asta nu ca il face pe el mai slab sau… Acum trebuie sa recunoastem, el e cantaret, e un pusti de 19 ani! Bravo lui! Sa rezisti doua luni jumatate aici? Au fost si alti cantareti aici si ai cel mai lung parcurs!”, a spus fotbalistul Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena.

Deși fotbalistul nu a vrut să-l jignească pe Mario, spusele lui ar putea adânci așa-zisa prăpastie dintre sportivi și oamenii din showbiz care participă la Exatlon, mai ales că și Lili Sandu, What's UP și chiar și AMI au simțit și au vorbit despre presiune pe care au simțit-o ca artiști din partea celorlalți concurenți Exatlon.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}