Daca erau Vladimir si Stefan in finala, altul ar fi fost rezultatul? Ce cred Razboinicii despre faptul ca Ionut a pierdut in fata lui Vladimir Draghia

Daca Razboinicii ar fi fost reprezentati in finala de Alex sau de Stefan, oare ar fi castigat in fata lui Vladimir Draghia? Iata ce cred semi-finalistii Exatlon despre confruntarea dintre Vladimir Draghia si Ionut "Jaguarul"

A.S., miercuri 30 mai 2018 , 10:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Stefan a avut un ghinion fantastic in semifinala", a declarat Roxana.

Intrebata de reporter daca Stefan i-ar fi facut mai mult fata lui Vladimir, Razboinica a declarat ca ar fi fost posibil ca rezultatul voturilor sa fie altul in acest caz.

"Este posibil... daca erau Vladimir si Stefan in finala, sa castige, altul sa fie rezultatul, sa castige un razboinic finala.
Sa il felicitam pe Vladimir, sa il apreciem pentru tot parcursul lui in acest concurs ca a fost de la inceput pana la sfarsit cel mai bun, a dat dovada in fiecare zi la fiecare circuit si sa ii uram multa bafta in continuare",
a declarat Roxana.

"Eu tineam cu Ionut, chiar daca il simpatizez pe Vladimir",  a declarat Stefan. El crede ca gestul pe care urmeaza sa il faca Vladimir, acela de a dona banii, a cantarit mult in votul celor de acasa.

Ai fi avut mai multe sanse daca ajungeai tu cu Vladimir in finala?

 "Realitatea este alta asa ca nu ma pot gandi la asta. O sa iau lucrurile asa cum sunt", a concluzionat Stefan. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si