„Dacă n-ai fi existat… femeie!” – un concert poveste cu Aurelian Temişan, la Teatrul Naţional Bucureşti

Muzica este parte din noi. Ne îmbratișează, ne susține, ne zâmbește atât în momente bune, cât și în cele mai puțin bune. Dar… cea mai de seama calitate a muzicii este că… ne unește!

Author: Albert Matei miercuri 30 martie 2022 , 16:23

„Dacă n-ai fi existat… femeie!” – un concert poveste cu Aurelian Temişan, la Teatrul Naţional Bucureşti

„Dacă n-ai fi existat… femeie!” – un concert poveste cu Aurelian Temişan, la Teatrul Naţional Bucureşti

[Sursa foto: Facebook.com / Aurelian Temișan]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iată motivul pentru care Compania de Teatru Concordia va aduce pe scenă, în 11 aprilie 2022, de la ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului Național București, muzicieni de seamă, în frunte cu Aurelian Temișan, într-un concert poveste intitulat „Dacă n-ai fi existat.. Femeie!”.

Citeste si: Bilete la concerte de pe aplicația Shazam

Concertul de muzică jazz susținut de Aurelian Temișan, alături de alți muzicieni de excepție, cum ar fi Vlad Popescu- baterie, Ciprian Pop- chitară, Mircea Adrian Flautistu- contrabas și Albert Tajti- pian, totul îmbrăcat cu măiestrie în poveștile spuse de Cristi Marica, este un concert dedicat în exclusivitate femeii, alături de... partenerul ei.

Melodii românești de odinioară, care de-a lungul timpului au fost cântate de mari artiști ai acestei țări în variante diferite, se regăsesc în repertoriul artistului Aurelian Temișan și vor fi cântate pe ritmuri actuale de jazz. 

Citeste si: Vești bune pentru români. Concertele și evenimetele mari ar putea fi reluate de la 1 mai

Piese precum: „Iubesc femeia”, „Femeia eterna poveste”, „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”, „Lalele”, „Zaraza”, „Spune-mi unde, când și cum”, „Fetițe dulci ca-n București”, „Oameni” sau „Cine oare?” vor face deliciul spectatorilor iubitori de muzică veche românească, ce le vor asculta transformate de ritmurile de jazz, sub forma unor adevărate noi opere muzicale. 

Citeste si: EXCLUSIV! Andrei Bănuță, Theo Rose și Maia Morgenstern, trio legendar! Cum au ajuns să colaboreze? Ce tare e povestea! "A fost neașteptat"

„Dacă n-ai fi existat… femeie, fii sigură că am fi făcut în așa fel încât să te inventăm. Să te inventăm, ca să avem motiv să te cântăm, pe orice ritm. Pe 11 aprilie vom avea un concert intim, alcătuit din cinci artiști și cel de-al șaselea „artist” va fi însuși publicul care, odată prins în povestea noastră, va cânta cu noi și va deveni parte integranta a spectacolului. Abia aștept să trăim aceste câteva zeci de minute, împreună. Dragilor, femeia merită sărbătorită! Și ce ofrandă mai bună decât un concert cu și despre... EA! FEMEIE, vino și lasă-te cântată!”, a declarat Aurelian Temișan pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si